Michael Reiziger la Middlesbrough

Apropo.ro / 07.07.2004, 10:44
Michael Reiziger la Middlesbrough
Fundașul olandez Michael Reiziger a semnat un contrat pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe înca un an, cu echipa Middlesbrough, deținatoarea Cupei Ligii Angliei. Fundașul în vîrsta de 31 de ani, care se afla la final de contract cu gruparea FC Barcelona, a declarat ca

Fundașul olandez Michael Reiziger a semnat un contrat pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe înca un an, cu echipa Middlesbrough, deținatoarea Cupei Ligii Angliei.

Fundașul în vîrsta de 31 de ani, care se afla la final de contract cu gruparea FC Barcelona, a declarat ca și-a dorit întotdeauna sa evolueze în Premier League.

„Acest an a însemnat o mare schimbare pentru mine. Știu ca și Valencia a fost interesata de achiziționarea mea, dar cei de la Middlesbrough mi-au facut o impresie buna”, a precizat Reiziger, care a participat cu echipa Olandei la Euro-2004.

Fundașul olandez a precizat ca spera sa atinga cel mai înalt nivel cu noua sa echipa. „Ambiția mea este sa atingem cel mai înalt nivel posibil. Voi face tot ce-mi sta în putere pentru a fi de ajutor echipei. Cred ca avem o echipa buna și vom putea obține performanțe în Europa și în campionat. E important sa ma adaptez rapid. Știu ca este un campionat solicitant, dar daca am aratat în Spania ca sunt capabil, vreau sa confirm și în Anglia”, a mai spus Reiziger, care are 69 de selecții în naționala Olandei.

Mediafax