Michael Schumacher ar putea sta în comă pentru totdeauna

Apropo.ro / 16.01.2014, 13:00
Michael Schumacher ar putea sta în comă pentru totdeauna
Michael Schumacher este în comă artificială indusă, iar medicii sunt îngrijorați pentru starea lui de sănătate.

Legenda F1 Michael Schumacher, 44 de ani, se află în continuare într-o stare gravă și nu dă semne de trezire. El ar putea fi menținut în comă artificală pentru tot restul vieții, precum Ariel Sharon.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cea mai mare temere a medicilor germani se pare că se adeverește. Sunt slabe șanse ca Michael Schumacher să-și mai revină vreodată.

Ziarul Bild scrie că starea fostului pilot de F1 este atât de gravă încât medicii nu au în plan să îl scoată din coma indusă artificial.

În urma accidentului de schi de luna trecută, Michael Schumacher se află în comă indusă de pe 29 decembrie 2013.

„Poate au fost complicații. Vorbim despre o chestiune de viață și de moarte. Nu facem speculații, pentru că rănile la nivelul creierului sunt cele mai grave pentru organismul uman”, a declarat dr. Andreas Ziegler, de la Universitatea Clinică de Neurochirurgie din Oldenburg.

„Teoretic, coma poate fi menținută mult timp. Chiar și așa riscul este mare pentru sănătatea lui”, a declarat expertul în neurologie, profesorul Gereon Fink.

Pe toată această perioadă, Corinna, soția pilotului, și cei doi copii ai lor l-au vegheat constant.

Mai mult, toți piloții de F1 care sunt încă activi au interzis la schi, curse cu motocicletele sau alte sporturi care le-ar pune viața în pericol.