Michael Schumacher, rănit grav într-un accident de schi

Apropo.ro / 30.12.2013, 07:00
Michael Schumacher, rănit grav într-un accident de schi
Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică dimineața.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică dimineață, în stațiunea Meribel, susține postul de radio Europe 1, citat de L’Equipe.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Schumacher, 44 de ani, a suferit un traumatism cranian după ce a căzut în timp ce schia și a fost transportat la spital.

Directorul general al stațiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, a confirmat accidentul pentru RMC și a subliniat că Schmacher era agitat dar conștient.

Nu știu cu adevărat gravitatea accidentării, deocamdată are loc o anchetă. El a căzut la 11.07, în afara pistei, la Meribel. Avea cască și s-a lovit cu capul de o stâncă. Intervenția a fost rapidă, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era șocat, puțin agitat, dar conștient. Probabil este un traumatism cranian, dar nu este grav”, a declarat Christophe Gernignon-Lecomte.

Mai multe detalii despre accidentul lui Michael Schumacher, pe gandul.info