Michael Schumacher și-a luat bilet pentru finala CM

Apropo.ro / 10.06.2006, 17:10
Michael Schumacher și-a luat bilet pentru finala CM
Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, a declarat, vineri, ca și-a cumparat un bilet pentru finala Cupei Mondiale din Germania, informeaza AFP. "Da, am cumparat un bilet și ma gândesc deja la finala", a spus pilotul în vârsta de 37 de ani, care a precizat ca

Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, a declarat, vineri, ca și-a cumparat un bilet pentru finala Cupei Mondiale din Germania, informeaza AFP.

„Da, am cumparat un bilet și ma gândesc deja la finala”, a spus pilotul în vârsta de 37 de ani, care a precizat ca și-a luat un tichet și pentru finala mica, din 8 iulie. „Cred ca naționala Germaniei va ajunge în una din aceste doua finale”, a adaugat Schumacher.

Pe de alta parte, deținuții de la închisorile din Berlin au fost transferați temporar în alte penitenciare, în scopul eliberarii unor locuri pentru potențialii autori de delicte în perioada Cupei Mondiale. Autoritațile judiciare nu au comunicat numarul exact al locurilor eliberate, din motive de securitate.

De asemenea, iubitorii de fotbal din Vietnam vor putea urmari fara probleme la televizor meciurile de la CM, întreruperile de curent electric impuse în ultimele zile din cauza producției insuficiente de energie electrica urmând sa aiba loc doar diminețile, și nu la orele de disputare a partidelor.

În Indonezia, președintele Susilo Bambang Yudhoyono a facut un apel la concetațenii sai, cerându-le sa nu uite sa mearga la lucru în fiecare dimineața, chiar daca își vor petrece nopțile în fața televizoarelor, urmarind meciurile de la CM.

Între Germania și Indonezia exista un decalaj de șase ore. Susilo Bambang Yudhoyono a precizat ca el va urmari primele meciuri, cele programate la ora 13.00 GMT, precum și pe cele din week-end.

(Redactor: Leila Bolat; [email protected])
Mediafax