Michel Brown al treilea mușchetar

Apropo.ro / 03.05.2004, 14:33
Michel Brown al treilea mușchetar
Alaturi de Mario Cimarro (Juan Reyes) și Juan Alfonso Baptista (Oscar Reyes), Michel Brown, alias Franco Reyes, este al treilea mușchetar al trupei de "gavillanos" care face ravagii printre personajele telenovelei Juramantul, și nu numai. Principalul lui "defect" este


Alaturi de Mario Cimarro (Juan Reyes) și Juan Alfonso Baptista (Oscar Reyes), Michel Brown, alias Franco Reyes, este al treilea mușchetar al trupei de „gavillanos” care face ravagii printre personajele telenovelei Juramantul, și nu numai.

Principalul lui „defect” este ca s-a nascut cu o superba pereche de ochi de culoarea oceanului. Din acest motiv, Michel recunoaște ca nu i-a trecut niciodata prin minte sa-și schimbe culoarea ochilor cu ajutorul lentilelor de contact, așa cum fac majoritatea colegilor sai de breasla.

Michel figureaza în buletinul de identitate sub numele de Misael Browarnik, însa prietenii și cunoscuții îi spun simplu, Michel.

S-a nascut în plina perioada a dictaturii din Buenos Aires, în Argentina anului 1976, și, din cauza ca în acea perioada era interzisa adoptarea numelor cu rezonanța straina, parinții lui au ales numele Misael, un personaj din religia iudaica, în care a fost crescut și el. Deși nu este practicant, Michel respecta toate tradițiile și sarbatorile iudaice alaturi de familia sa.

„Microbul” actoriei nu l-a luat din familie, deoarece tatal sau a fost om de afaceri în domeniul textilelor, atat cat i-a permis situația economica din Argentina. Însa asta nu l-a împiedicat pe Michel sa viseze la o cariera în domeniul actoriei, înca din copilarie.

Norocul i-a suras pe la 16 ani, cand un amic l-a rugat sa-l însoțeasca la un casting și directoarea de acolo l-a invitat sa urce și el pe scena. „Nu aveam nimic planuit. Am facut-o ca sa ma distrez și ei m-au selectat. Era vorba de o emisiune pentru copii unde participam mai mulți adolescenți, iar cel care caștiga urma sa plece la Bariloche.”

A debutat în emisiunea Jugate Conmigo și apoi a jucat în piesa de teatru Chiquititas și în telenovela Life Collage, iar dupa patru ani de studii de actorie, gimnastica sportiva, dans african și rap, și-a parasit orașul natal și a plecat în Mexic pentru rolul lui David, un baiat bolnav de SIDA, în telenovela DKDA, suenos de juventud, produsa de Televisa.

În 2001, a trecut la „concurența”, la TVAzteca, pentru rolul lui Christian Ocampo din telenovela Lo que es el amor, pentru ca apoi sa joace în Súbete a mi moto.

Însa marele succes al carierei sale este recenta producție Juramantul, în care a jucat cot la cot alaturi de actori consacrați. El recunoaște ca atunci cand a primit rolul lui Franco Reyes din Juramantul, nici nu și-a închipuit ce nivel de audiența și succes va atinge aceasta telenovela.

În Mexic locuiește de aproape șapte ani, dar daca îl întrebi unde este „acasa”, el prefera sa spuna ca sta „peste tot și nicaieri în același timp”.

Îi place la nebunie sa calatoreasca și îi plac mai ales stagiunile lungi peste granițele țarii. Ultima data a stat în Columbia timp de patru luni, și cu greu a revenit în Mexic.

Michel recunoaște ca este dificil sa-i ramana fidel unei singure țari, avand în vedere numarul mare de femei frumoase cu care se întalnește la tot pasul. Tot el afirma însa ca, daca este îndragostit și se simte împlinit, „poate sa defileze oricine prin fața mea, ca nu ma intereseaza”. Ceea ce s-a și întamplat, pentru ca de un an și jumatate, Michel traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de logodnica sa, un superb fotomodel de origine braziliana, care locuiește cu el în Bogota și pe care o numește „super iubita” lui. Tot ei îi datoreaza și stabilitatea sentimentelor și a vieții sale. „M-a transformat într-un barbat înțelept pentru ca, pana s-o cunosc pe ea, îmi împarțeam viața între diverse femei, azi ieșeam cu una, maine cu alta, relațiile mele durau o luna sau doua și atat. Alaturi de ea, mi-am gasit liniștea și ma bucur de fiecare lucru pe care-l facem împreuna.”

Cand are chef sa danseze, prefera muzica techno, dar nu se da în laturi nici de la salsa. În 1995, a scos un CD intitulat Michel, însa vanzarile nu au mers prea bine și aventura sa muzicala s-a oprit aici.

Ca orice „geaman” autentic, adora sa descopere lucruri noi și sa traiasca aventuri. În ceea ce privește sporturile extreme, a încercat tot ce se putea: rafting, parapanta, bungee-jumping, parașutism, canotaj, etc. De fapt, a și lucrat ca prezentator al unei emisiuni dedicata celor care iubesc riscul și sporturile extreme, intitulata Juguete verde.

Acasa Magazin