Michel Telo – „Ai se eu te pego”, noua senzatie muzicala latino (Video)

Apropo.ro / 09.01.2012, 11:30
Michel Telo -
Piesa "Ai se eu te pego" interpretata de Michel Telo a isterizat iubitorii de muzica latino, dar si cativa fotbalisti, datorita ritmului si miscarilor de dans.

Se poate spune ca artistul Michel Telo a dat lovitura cu piesa „Ai se eu te pego”. Melodia este ascultata in toate cluburile si este dansata de toata lumea, inclusiv de fotbalisti, in teren.

Sportivi din lumea fotbalului precum Cristiano Ronaldo, Marcelo Vieira sau Neymar adora sa celebreze golurile marcate pe ritmurile lui Telo. Prima data cand Ronalo a dansat pe muzica lui Telo a fost dupa marcarea golului in meciul Real Madrid vs CF Malaga, pe 22 octombrie 2011, din Cupa Spaniei.

Cristiano Ronaldo, Marcelo si Neymar dansand pe ”ai se eu te pego” de pe tare.ro

In ultima perioada a devenit o obisnuinta ca pe teren sa se danseze pe muzica brazilianului.

Si pentru ca piesa sa prinda cat mai bine la public, au fost create special si cateva miscari de dans incitante.

Michel Tela – Ai Se Eu Te Pego de pe tare.ro

Piesa „Ai se eu te pego” a lui Michel Telo urcat rapid in topurile muzicale internationale, in 2011. In top 50 din Germania, Portugalia, Franta, Austria sau Spania, dar si in World Singles Top 40, piesa lui Telo a urcat rapid spre locurile fruntase.

Michel Telo este un cantaret si un compozitor, in varsta de 31 de ani, din Brazilia. A facut parte din trupa Grupo Tradicao, insa acum s-a dedicat unei cariere solo.

Michel nu este doar un compozitor si un cantaret ce prinde la public, ci si un dansator si un artist desavarsit, el cantand la mai multe instrumente.

Conform Forbes, Michel Telo a facut 18 milioane de dolari in 2011, din muzica.