Michelle Obama acuzata ca a cheltuit 10.000.000$ din banii contribuabililor

De: MediafaxFoto / 25.08.2011, 14:16
Michelle Obama acuzata ca a cheltuit 10.000.000$ din banii contribuabililor
Surse din Casa Alba au declarat ca Prima Doamna ar fi cheltuit, in ultimul an, zece milioane de dolari din banii contribuabililor numai pe vacante.

Sursele arata ca Michelle ar fi petrecut 42 de zile de vacanta, numai in locatii foarte scumpe. In plus, se arata ca sotia celui mai puternic om de pe planeta se respecta: „Lui Michelle ii plac, de asemenea, bauturile alcoolice scumpe in timpul excursiilor. Prefera martini cu votca de cea mai buna calitate si are o preferinta aparte pentru vinurile spumoase scumpe„.

Un alt motiv de repros este ca, la plecarea in vacanta petrecuta in Massachusetts, presedintele si familia sa au calatorit cu avioane separate si au avut coloane oficiale separate, desi au plecat in aceeasi zi, din acelasi loc.

„Este dezgustator. Michelle profita de pozitia sa privilegiata in timp ce majoritatea americanilor care muncesc din greu abia isi pot permite o saptamana sau doua de concediu”, a declarat o sursa pentru National Enquirer. Cand s-a facut calculul final, s-a constatat ca ea a cheltuit peste zece milioane de dolari din banii contribuabililor doar pe vacante.