Michelle Obama face dezvăluiri despre mariajul său cu Barack

De: Andra Voiculescu / 07.09.2020, 16:37
Michelle Obama face dezvăluiri despre mariajul său cu Barack

Michelle Obama şi-a câştigat reputaţia de a împărtăşi informaţii personale în vederea ajutării celorlalţi. Ultima ei postare pe Instagram vine sub forma unor sfaturi de relaţie nepreţuite. Barack şi Michelle îşi vor sărbători cea de-a 28-a aniversare a nunţii luna viitoare.

„Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Şi spun asta pentru că trebuie să ştii că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi „, i-a spus Obama lui Conan O’Brien în timpul ultimului episod din Podcast-ul Michelle Obama. „Şi aceste perioade pot dura mult. Pot dura ani”.

Aceasta a vorbit despre faptul că nu trebuie să renunţi la o relaţie atunci când atingi inevitabil un moment greu. „Cuplurile tinere, se confruntă cu aceste provocări şi sunt gata să renunţe, deoarece cred că sunt destrămate”, a explicat Michelle. „Şi vreau doar să spun, uite, dacă asta rupe o căsătorie, atunci eu şi Barack am fost despărţiţi continuu, de-a lungul căsătoriei noastre, dar avem o căsătorie foarte puternică. Şi dacă aş fi renunţat la el, dacă m-aş fi îndepărtat de el, în acele vremuri grele, atunci mi-ar fi scăpat şi toată frumuseţea care era acolo ”.

Dar, înainte de a se stabili, fosta primă doamnă sfătuieşte oamenii că ar trebui să îşi  acorde timp pentru a vedea pe deplin cealaltă persoană „într-o serie de situaţii”. „Nu există nicio modalitate magică pentru a găsi pe cineva în afară de câteva elemente de bază, de a fi sincer cu privire la dorinţa de a fi cu cineva, de a vă întâlni cu seriozitate, pentru a planifica să-ţi asumi un angajament, să îţi dai întâlniri, să vezi încotro merge relaţia şi apoi să faci să se întâmple ”, a continuat ea.

Michelle Obama le cere oamenilor să se implice în această discuţie, împărtăşind pe Instagram o fotografie de nuntă nevăzută anterior, şi cerându-le fanilor să împărtăşească ceea ce au învăţat din relaţiile lor. „Săptămâna trecută la #MichelleObamaPodcast, eu şi Conan am reflectat asupra căsătoriilor noastre. Această relaţie poate fi una dintre piesele fundamentale ale identităţilor noastre – aducându-ne atât de multă bucurie, sens şi susţinere în fiecare zi”, a postat ea. „Dar un lucru este sigur: este nevoie şi de multă muncă; multă onestitate cu noi înşine şi cu partenerii noştri. Acesta este un lucru pe care l-am învăţat. Mi-ar plăcea să aud câteva dintre lucrurile pe care le-aţi învăţat despre căsătorie şi despre voi înşivă”, a adăugat fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii.