Michelle Obama lansează un album hip-hop pentru a promova o dietă sănătoasă

De: Gabriela Voicu / 14.08.2013, 14:00
Michelle Obama lansează un album hip-hop pentru a promova o dietă sănătoasă
Michelle Obama a lansat un album muzical intitulat "Songs for a Healthier America", ca parte a campaniei sale "Let's Move".

Michelle Obama a lansat un album muzical intitulat „Songs for a Healthier America”, ca parte a campaniei sale „Let’s Move”.

„Ești ceea ce mănânci” este mesajul materialului care va putea fi descărcat de pe internet începând cu 30 septembrie.

Michelle Obama, prima Prima Doamnă din istorie care lansează un album de acest gen, a colaborat cu artiști hip-hop și R&B pentru a lupta împotriva obezității infantile. Materialul conține 19 piese, dintre care 10 vor beneficia de videoclipuri.

Cu toate că nu va cânta, ci va rosti doar discursuri motivaționale, Michelle Obama va apărea în 10 clipuri de pe album care vor fi realizate până vara viitoare și vor fi distribuite în școli pentru a-i educa pe tineri în ceea ce privește disciplina alimentară.

Protagoniștii Jordin Sparks, Ashanti, DMC, Doug E. Fresh, Dr. Oz și Ryan Beatty râd și dansează cu elevii din școli, în timp ce Prima Doamnă vorbește despre programul anti-obezitate, „Let’s Move”, inițiat în februarie 2010. Proiectul își propune să combată obezitatea infantilă și să încurajeze un stil de viață sănătos.

Michelle Obama urmează exemplul prietenei sale, Beyonce, care a lansat un clip prin care îi încurajează pe oameni să facă mișcare, în timp ce dansează într-o cafenea, cu copii.