Michelle Pfeiffer o va interpreta pe Betty Ford în seria “First Lady”

De: Loredana Toma / 22.01.2021, 15:05
Michelle Pfeiffer o va interpreta pe Betty Ford în seria “First Lady”

Actrița Michelle Pfeiffer va interpreta rolul Betty Ford, care a fost prima doamnă a Americii în perioada 1974 – 1977, în seria “The First Lady”, în regia lui Susanne Bier.

În aceeași serie va mai juca actrița Viola Davis, în rolul lui Michelle Obama, prima doamnă a SUA în perioada 2009 – 2017.

Câștigătoare a unui premiu Emmy pentru “The Night Manager”, Susanne Bier a acceptat să regizeze seria “The First Lady”, produsă de postul TV Showtime și de studioul Lionsgate, și va fi și producător executiv.

„Michelle Pfeiffer și Susanne Bier s-au alăturat incomparabilei actrițe Viola Davis pentru a spune poveștile remarcabile ale acestor femei. Michelle aduce originalitate, vulnerabilitate și complexitate în toate rolurile sale, iar Susanne este o regizoare cu viziune care ghidează totul cu onestitate. Nu puteam forma o echipă mai bună”, a spus Amy Israel, vicepreședinte executiv al departamentului de programe al postului Showtime, potrivit The Hollywood Reporter.

“The First Lady” înseamnă Michelle Obama, Betty Ford și Eleanor Roosevelt

“The First Lady”  se va concentra pe Michelle Obama, Betty Ford și Eleanor Roosevelt și rolurile pe care acestea le-au avut în anumite decizii de impact în timpul petrecut la Casa Albă.

Betty Ford a fost una dintre cele mai transparente și active din punct de vedere politic prime doamne din istorie. Ea a vorbit, public, despre dependență  și abuzul de diverse substanțe, exemplificând cu propria sa experiență a alcoolismului. Totodată, a creat un centru de tratament al dependențelor care-i poartă numele.

În vârstă de 62 de ani, Michelle Pfeiffer este o actriță premiată cu Emmy, BAFTA și Globul de Aur și nominalizată la Oscar, pentru rolurile din filmele „Dangerous Liaisons” (1988), „The Fabulous Baker Boys” (1989) și „Love Field” (1992).

CITEȘTE ȘI: Michelle Pfeiffer, actriţa veşnic tânără, la 60 de ani! Care este secretul ei – FOTO

Foto: Profimedia Images