Michelle Williams, in lenjerie intima pentru GQ (Poze)

Apropo.ro / 18.01.2012, 14:30
Actrita Michelle Williams, fosta sotie a regretatului Heath Ledger, a pozat sexy pentru revista GQ.

Actrita Michelle Williams, care de curand a fost premiata cu un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal intr-un musical, a pozat sexy pentru revista GQ, in rolul actritei Marylin Monroe.

Daca Michelle o interpreteaza pe celebra diva in cel mai recent film al sau, profilul din revista este foarte personal, iar actrita vorbeste despre tineretea sa, despre moartea actorului Heath Ledger – tatal fetitei sale, Matilda – dar si despre cum a intrat in pielea unui sex-simbol.

Vezi mai multe poze

Michelle Williams a marturisit, in interviul pentru GQ, ca nu a mai vrut sa lucreze ca actrita dupa ce Heath Ledger a murit din cauza unei supradoze accidentale, cu toate ca practica aceasta meserie de la 11-12 ani.

Ea si-a amintit si cum l-a cunoscut pe actor, in circumstante „cosmice, sau ceva de genul asta”, dar nu a vrut sa dezvaluie cum a fost momentul in care a auzit despre moartea lui.

Michelle a recunoscut ca nu i-a fost deloc usor sa isi refaca viata amoroasa, dar a incercat pentru ca isi dorea ca fiica sa sa aiba frati apropiati ca varsta.