Michelle Williams va fi Peggy Lee în filmul biografic “Fever”

De: Loredana Toma / 05.02.2021, 16:23
Michelle Williams va fi Peggy Lee în filmul biografic “Fever”

Actrița americană Michelle Williams a acceptat să interpreteze rolul artistei Peggy Lee în proiectul biografic despre legendara cântăreață.

Filmul va fi regizat de Todd Haynes, iar Reese Witherspoon, alături de Marc Platt, Pamela Koffler și Christine Vachon vor fi cei care se vor ocupa de producție, potrivit Variety. Billie Eilish, care o consideră pe Peggy Lee o sursă de inspirație, ar putea să se alăture producătorilor.

Inițial, Reese Witherspoon a fost aleasă să interpreteze rolul, însă, cu puțin timp înainte ca filmul să intre în producție, totul a fost suspendat, deoarece Nora Ephron, cea care a scris scenariul, a decedat, în 2012.  Între timp, Witherspoon a părăsit proiectul ca actriță, dar a rămas producătoare, iar noul scenarist este Doug Wright, premiat cu Tony și Pulitzer pentru filmul  “I Am My Own Wife”. Wright a obținut și o nominalizare la premiile Globul de Aur pentru filmul “Quills”.

Michelle Williams, o actriță nominalizată la Oscar

Williams a fost nominalizată de patru ori la premiile Oscar, pentru rolurile din filmele “Manchester by the Sea”, “My Week With Marilyn”, “Blue Valentine” și “Brokeback Mountain”. În 2012, a câștigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul “My Week With Marilyn”.

Peggy Lee a fost una dintre cele mai iubite și respectate artiste de jazz americane. Este cunoscută pentru mai multe hituri, inclusiv coverul “Fever” al artistului Little Willie John. Lee a făcut impresie și ca actriță, în 1955 fiind nominalizată la Oscar pentru rolul din filmul “Pete Kelly’s Blues”.

CITEȘTE ȘI: Michelle Williams este o Marilyn Monroe modernă

Foto: Profimedia Images