Mici ponturi pentru o nuntă de vedetă

Apropo.ro / 01.10.2007, 00:00
Mici ponturi pentru o nuntă de vedetă
Sezonul e în toi, aşa că, dacă te-ai hotărît să faci pasul cel mare, trage cu ochiul şi la ceea ce s-a întîmplat la “curţi mai mari”. Poate că nunţile de celebrităţi nu te pot ajuta să-ţi organizezi propriul eveniment mai bine dar, în mod sigur, îţi vor arăta cum să eviţi cele mai penibile greşeli.

Greşeala “Jordan”
Nu acorda exclusivitate pe fotografii unei reviste, care te va obliga prin contract să intri în biserică acoperită cu un sac de plastic. Aceasta e sigur o poză care va ajunge în toate ziarele de scandal, făcîndu-te să pari penibilă, urîtă şi lacomă.

Greşeala “Liza Minnelli”
Nu le cere unor tipe pe care abia le-ai cunoscut să-ţi fie domnişoare de onoare, punîndu-le pe toate să se îmbrace în negru şi apoi petrecîndu-ţi întreaga seară explicîndu-i soţului tău, proaspăt operat estetic, cine sînt şi cum le cheamă.

Greşeala “Celine Dion”
Nu alege o temă egipteană şi, mai ales, nu te lăsa cărat pe umeri de către sclavi poleiţi cu aur, în special dacă eşti de talia soţului lui Céline, René Angelil.

Greşeala “J.Lo” (a.k.a. “Incalificabilă”)
Nu permite cofetarului să scrie greşit, pe tortul nupţial, numele mirelui. Cris Judd n-a iertat-o nici acum pe Jennifer pentru asta.

Greşeala “Madonna”
Nu fi atît de secretoasă cît priveşte nunta ta astfel încît să determini vreun curios să-şi rişte viaţa pentru o informaţie cît de mică. Li s-a întîmplat Madonnei şi lui Guy Ritchie, cînd cineva era să moară asfixiat pentru că se ascunsese în orga bisericii.

Greşeala “Davinia Taylor”
Dacă vrei să fii în centrul atenţiei, nu invita la ceremonie oameni mult mai faimoşi decît tine, cum a făcut actriţa engleză cînd i-a avut ca oaspeţi pe Posh şi David Beckham. Ghici la cine se va uita lumea toată seara?

Greşeala “Zeta-Jones”
Nu-ţi petrece seara îndesîndu-ţi în gură bucăţi enorme de tort astfel încît faţa ta să pară mare şi umflată, ca apoi să te plîngi şase luni prin tribunale pe tema asta.

Greşeala “Lisa Marie Presley”
Nu purta o rochie ieftină de tot, mergînd pe ideea că oricum nu contează, din moment ce nunta ta se termină zece minute mai tîrziu (nici măcar dacă mirele e la fel de chipeş precum Nicolas Cage).

Greşeala “Danielle Spencer”
Nu slăbi atît de rău încît oaspeţii să se întrebe dacă vei rezista pînă la sfîrşitul ceremoniei fără să leşini. Este cazul soţiei lui Russell Crowe, actorul fiind, practic, nevoit să care scheletul soţiei sale pînă la altar.