Mick Jagger, diagnosticat cu o infecţie la gât

Apropo.ro / 08.11.2014, 09:00
Mick Jagger, diagnosticat cu o infecţie la gât
Trupa rock The Rolling Stones şi-a anulat un concert pe care trebuia să îl susţină sâmbătă, în cadrul turneului din Australia, după ce Mick Jagger a fost diagnosticat cu o infecţie în gât.
Organizatorul turneului din Australia şi Noua Zeelandă al trupei rock The Rolling Stones, Frontier, a anunţat pe site-ul propriu că Mick Jagger, în vârstă de 71 de ani, trebuie să facă o pauză pentru a-şi odihni coardele vocale în următoarele zile, după ce a fost diagnosticat cu o infecţie a gâtului.
 
„Trupa The Rolling Stones este incredibil de supărată din cauza anulării concertului de la Hanging Rock şi a faptului că îşi dezamăgeşte fanii”, au scris, joi, rockerii pe contul de Twitter al formaţiei.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
În urmă cu mai multe luni, trupa The Rolling Stones a fost nevoită să anuleze turneul din Australia din cauza decesului iubitei lui Mick Jagger, L’Wren Scott, care a fost găsită moartă într-un apartament din New York.
 
Turneul „The Rolling Stones – 14 on Fire”, reprogramat, a debutat în sudul Australiei pe 25 octombrie, iar concertul anulat trebuia să fie al cincilea dintr-o serie de nouă spectacole susţinute în Australia şi Noua Zeelandă.
 
Show-ul anulat trebuia să aibă loc sâmbătă, în Hanging Rock, situat la 80 de kilometri la nord de Melbourne. Fanilor li s-au returnat banii pe bilete.
 
Următorul concert al formaţiei The Rolling Stones este programat la Sydney, pe 12 noiembrie, scrie Mediafax.