Mick Jagger, moștenitorul a 9 milioane de dolari – averea iubitei decedate

De: Carmen Ulian / 28.03.2014, 13:30
Mick Jagger, moștenitorul a 9 milioane de dolari - averea iubitei decedate
Fosta iubită a lui Mick Jagger, creatoarea de modă care s-a sinucis, a lăsat întreaga ei avere de 9 milioane de dolari iubitului ei.

L’Wren Scott s-a sinucis la vârsta de 49 de ani la New York și, potrivit unor documente oficiale publicate în The New York Post, l-a desemnat ca moștenitor al averii sale pe partenerul ei de viață din ultimii 13 ani, Mick Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, informează contactmusic.com.

QUIZ – În ce țări este permisă biciuirea soțiilor, de Paște?

În testamentul ei, creatoarea de modă a menționat: „Îi las toate bijuteriile, hainele, obiectele de mobilier, automobilele și alte bunuri de natură personală, alături de acțiuni și alte proprietăți, dacă nu există dispoziții contrare în acest testament, lui Michael Philip Jagger”.

„Toate celelalte bunuri și reședința mea i le las moștenire lui Michael Philip Jagger”, se afirmă în același testament.

„Dacă testamentul nu stipulează altfel, am omis intenționat să fac precizări despre oricare dintre celelalte rude care vor fi în viață în momentul morții mele”, a adăugat creatoarea de modă, care nu le-a inclus în testament pe singurele ei rude în viață, fratele ei Randy Bambrough și sora ei Jan Bambrough Shane.