Mick Jagger spune că Yungblud și Machine Gun Kelly „dau viață” rockului modern

De: Nicoleta Lepădatu / 23.04.2022, 19:10
Mick Jagger spune că Yungblud și Machine Gun Kelly „dau viață” rockului modern

Mick Jagger i-a lăudat pe Yungblud și Machine Gun Kelly, spunând că cei doi artiști „ dau viață” unei noi generații de muzică rock.

Într-un interviu recent la postul de radio suedez P4, solistul Rolling Stones a explicat (citat de „The Independent”): „În muzica rock ai nevoie de energie și nu au fost mulți cântăreți rock noi care să facă diferența în ultimii ani. Acum sunt câțiva.”

El a continuat: „Ai Yungblud și Machine Gun Kelly. Genul ăsta de vibrație post-punk mă face să cred că mai există un pic de viață în rock and roll.”

În altă parte a interviului, Jagger, în vârstă de 78 de ani, a negat posibilitatea de a se retrage după turneul de aniversare a 60 de ani de The Rolling Stones în Marea Britanie și în Europa, care urmează să înceapă în iunie.

„Nu plănuiesc să fie ultimul turneu. Îmi place să fiu în turneu”, a spus el. „Nu cred că aș face-o dacă nu mi-ar plăcea.”

Jagger a continuat: „Îmi place să ies pe scenă și să-mi fac treaba. Asta fac. Vreau ca toată lumea să se distreze și să uite de necazurile din viața lor pentru câteva ore și să se relaxeze și să aibă o după-amiază și o seară grozave.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Mick Jagger a lansat „Strange Game”, o nouă piesă interpretată şi scrisă de el pentru serialul „Slow Horses” (Video)