Micke şi Antonia lansează piesa „El amor”

De: Cristiana Trifu / 30.08.2017, 15:37
Micke şi Antonia lansează piesa „El amor”
Atmosferă tropicală condimentată cu iubire şi senzualitate, soare, explozii de culoare şi multă libertate. Cu toţii ne dorim ca vara să nu se termine niciodată, iar asta este şi povestea noului videoclip pe care îl lansează astazi noul artist Global Records Latin, Micke, în colaborare cu Antonia.


Piesa „El amor” a fost compusă de Marco&Seba împreună cu Micke şi se bucură de touch-ul inconfundabil al unor producători de top, responsabili pentru hituri ale unor artisti celebri, precum INNA, Nikky Minaj, Nick Jonas sau Akon. Cu ritmuri fresh şi arome tropicale, piesa care îi aduce împreună pe  Micke şi Antonia are toate şansele să devină un hit, pe o piaţă muzicală în care, la nivel global, influenţele latine devin tot mai populare (anul acesta, de exemplu, pentru prima dată o piesă raggaeton, „Despacito”, a ocupat prima pozitie în Spotify). 

Micke Moreno este de origine columbiană şi a moştenit talentul artistic de la părinţii săi. La numai 3 ani a apărut într-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul către nu mai puţin de 70 de producţii din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, soap opera, piese de teatru şi concerte. Şi-a dezvoltat latura artistică de mic, mai ales că a crescut printre artişti de circ, actori, muzicieni. Artistul are astfel de mai bine de 15 ani o carieră de succes ca actor, cântăreţ dar si regizor. Show-urile sale au fost difuzate de marile canale TV din America Latină, printre care Disney Kids, Fox Telecolumbia, Teleset sau Caracol TV.

Muzica este marea sa pasiune, astfel că Micke a încercat permanent să se perfecţioneze: a învăţat singur să cânte la chitară, pian, tobe şi ukulele şi şi-a compus singur piesele. În 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alături de Yoandri Cadrera şi Fabyan Sanchez. În 2017 Micke semnează cu Global Records Latin, divizie a Global Records, şi colaborează cu producători şi compozitori din lumea întreagă, printre care Miky la Sensa şi Dynell el Diamante, responsabili pentru hiturile de miliarde de vizualizari ale lui Maluma, Yandell sau Wisin.

Videoclipul a fost regizat de către Ionuţ Trandafir, responsabil pentru producţii video ale unor artişti ca Delia, The Motans, Smiley, Feli, What’s UP, Alexandra Stan, Grasu XXL, Lora şi mulţi alţii.