Mickey Mouse, aniversare de 90 de ani în România

Apropo.ro / 05.11.2018, 14:14
Mickey Mouse, aniversare de 90 de ani în România
Mickey Mouse soseşte la Bucureşti în luna noiembrie pentru a sărbători premiera spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars în România şi a marca aniversarea a 90 de ani de la apariţia sa. Îndrăgitul personaj Disney urmează să ia parte la o petrecere specială Disney On Ice în cadrul şirului de activităţi ce se desfăşoară peste tot în lume cu ocazia aniversării.
 
 
Un fan norocos va avea oportunitatea să participe la această petrecere şi să cunoască un invitat special din spectacol. Fanii îi pot ura “La mulţi ani” lui Mickey Mouse şi pot intra astfel în competiţie. Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina de Facebook Disney On Ice România @DisneyOnIceRomania.
 
Unicul Mickey Mouse aduce împreună generaţiile şi le aminteşte oamenilor de toate vârstele de beneficiile râsului, ale optimismului şi speranţei. Cu farmecul lui universal şi abilitatea de a se conecta emoţional cu oameni de pretutindeni, nici un alt personaj nu ocupă un loc similar în inima şi mintea fanilor.
 
Disney On Ice – Reach For The Stars îi prezintă pe Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald şi Goofy în calitate de gazde ale unui spectacol captivant cu unii dintre cei mai buni artişti din toată lumea. Momentele de aventură din Regatul de Gheaţă, Mica Sirenă, Rapunzel şi Frumoasa şi Bestia sunt prezentate alături de cele mai amuzante personaje Disney care îşi etalează talentele unice pentru Mickey şi prietenii lui. Toţi membrii familiei vor fi fascinaţi de reprezentaţiile spectaculoase şi de poveştile clasice Disney, puse în scenă într-o manieră nouă şi impresionantă.
Disney On Ice – Reach For The Stars ajunge pentru prima dată în România la Romexpo – Pavilionul Central, între 6 şi 10 Februarie 2019 şi este organizat de Amphitrion.