Mickey Rourke a vrut sa se sinucida!

Apropo.ro / 05.11.2008, 12:37
Mickey Rourke a vrut sa se sinucida!
Actorul Mickey Rourke a declarat intr-un interviu ca a fost la un pas de a se sinucide.

Actorul Mickey Rourke a declarat pentru revista Maxim ca a fost la un pas de a comite o crima si de a-si pune apoi capat zilelor.

Pe vremea cand forma un cuplu alaturi de frumoasa Carre Otis, Mickey Rourke, fost jucator de box, nu era tocmai un partener de cuplu exemplar. Actorul este cunoscut pentru comportamentul sau agresiv, o dovada fiind si "corectiile" pe care i le aplica uneori lui Carre.

In urma unei depresii Rourke a fost la un pas de a ucide un barbat care i-a violat si apoi i-a batut fosta sotie cand aceasta se afla sub influenta drogurilor. Actorul planuise sa se sinucida dupa ce ar fi comis crima.

Mickey Rourke a marturisit in interviul pentru urmatorul numar al revistei internationale Maxim ca a renuntat la planul crimei dupa ce a vizitat un preot. Desi s-a despartit de Carre in urma cu mult timp, Rourke recunoaste ca a trecut cu greu peste divort.

Momentan familia lui numara sase membri canini, care, declara el, i-au facut viata mai frumoasa. Actorul, aproape mutilat de numeroasele operatii estetice pe care si le-a facut in incercarea de a sterge urmele lasate de loviturile de box, are acum 56 de ani.

Crezi ca sinuciderea reprezinta o solutie pentru a scapa de probleme?