Mickey Rourke despre Lucian Bute: „Un sportiv foarte bun și inteligent”

Apropo.ro / 30.03.2012, 09:40
Mickey Rourke despre Lucian Bute:
Actorul Mickey Rourke a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la București, că îl apreciază foarte mult pe Lucian Bute ca sportiv.

Actorul american Mickey Rourke, aflat în România pentru filmările la thrillerul „Dead in Tombstone”, a anunțat, joi, într-o conferință de presă că îi place stilul pugilistului Lucian Bute, pe care îl consideră un sportiv foarte bun și foarte inteligent.

Da, știu cine e Lucian Bute… luptă în Canada, nu?„, a spus actorul, când a fost întrebat de pugilistul român. Rourke, care a făcut mai mulți ani box profesionist, l-a descris pe Bute ca fiind „un jucător foarte bun, foarte șiret, foarte inteligent”.

Lucian Bute

Lucian Bute

Lucian Bute avea programat un meci cu Carl Froch pe 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, Marea Britanie, dar a fost anulat, după cum anunță Prosport.

Mickey s-a îndrăgostit și de un maidanez de pe plaiurile mioritice, pe care l-a botezat Foxy și pe care vrea să îl adopte. Actorul intenționează să construiască în țara noastră un adăpost pentru câinii maidanezi.

Citește mai multe detalii despre vizita lui Mickey Rourke în România, pe Mediafax.ro