Mickey Rourke se menține în formă pentru o rusoaică de 27 de ani

De: Carmen Ulian / 11.11.2014, 08:00
Actorul Mickey Rourke a ajuns de nerecunoscut în urma operațiilor estetice. Asta nu l-a împiedicat să se iubească cu un model din Rusia în vârstă de 27 de ani.

Mickey Rourke făcea să transpire de emoții toate femeile, în urma rolului din pelicula 9 săptămâni și jumătate, alături de Kim Basinger. Astăzi, starul este transformat într-un alt personaj. Unul potrivit pentru tipul negativ.

MR

MR

Deși medicii au luat banii pentru operații, dar nu au avut și rezultate, tot Mickey a ieșit învingător… în dragoste. El se iubește cu Anastassija Makarenko, un model din Rusia în vârstă de 27 de ani. Cei doi au o relație serioasă am putea spune, ce datează de aproape cinci ani, în ciuda diferenței de vârstă.

ANASTASSIJA MAKARENKO

Mickey Rourke este cunoscut ca un fan al fetelor tinere. În ultima perioadă toate iubitele sale au fost extrem de tinere. La un moment dat chiar a recunoscut că a avut o aventură de-o noapte cu 14 femei odată.

MR

Cât despre relația cu rusoaica, Rourke mărturisește că l-a schimbat ca om. Nu a înșelat-o până acum, deși uneori i-a fost greu să nu o facă ținând cont de trecutul său de macho.