Micro Focus:strategie legacy migration pt platforme IBM

Apropo.ro / 23.08.2004, 15:14
Micro Focus:strategie legacy migration pt platforme IBM
Micro Focus International Ltd. (Micro Focus®), lider in software de furnizare si dezvoltare de aplicatii legacy pentru platfome contemporane a anuntat recent la SHARE Technology Exchange ca abordarea sa ´Lift and Shift´ pentru aplicatiile migrating legacy de la mainframe-uri mai vechi la

Micro Focus International Ltd. (Micro Focus®), lider in software de furnizare si dezvoltare de aplicatii legacy pentru platfome contemporane a anuntat recent la SHARE Technology Exchange ca abordarea sa ´Lift and Shift´ pentru aplicatiile migrating legacy de la mainframe-uri mai vechi la platformele contemporane este disponibila acum pentru liniile IBM eServer zSeries, xSeries si pSeries.

Micro Focus Enterprise Server le permite clientilor sa ia aplicatii legacy si sa le mute pe cele mai recente platforme eServer care ruleaza Linux sau AIX – toate acestea fara riscuri si costuri asociate cu rescrierea aplicatiilor critice ale intregii misiuni.

Micro Focus Enterprise Server sprijina abordarea ´Lift and Shift´, prin activarea transferului si furnizarea aplicatiilor mainframe ale CICS/COBOL lui Linux pe platforma zSeries, de exemplu. Cu optiunea de tranzactie a mainframe-ului din cadrul Enterprise Server, Micro Focus si partenerii sai ofera cel mai rapid si lipsit de riscuri mod de a re-gazdui aplicatile mainframe-ului pe cele mai recente platforme eServer ale IBM care ruleaza Linux si AIX. O data ce aplicatia a fost regazduita, poate fi extinsa mult mai usor si eficient prin intermediul utilizarii serviciilor XML si Web, deschizand calea catre o Service Oriented Architecture.

„Micro Focus Enterprise Server s-a dovedit a fi o platforma de inalta performanta, scalabila si de incredere pentru furnizarea aplicatiilor COBOL, ceea ce este mai eficient din punct de vedere al costurilor si implica riscuri considerabil mai mici pentru operatiunile critice ale afacerii, fata de o abordare reinlocuire/rescriere” a spus Steve DiPaola, vice president of administrative systems and production support la Valero Energy Corporation. „Micro Focus ne-a oferit posibilitatrea de a reutiliza aplicatiile si infrastructura existente, asigurand in acelasi timp ca platforma noastra tehnologica robusta poate veni in intampinarea noilor cerinte de afaceri.”

Lucrand cu parteneri lideri ai indurstriei, tehnologia si expertiza Micro Focus aduc deja profit prin aplicatiile de transfer legacy oferite organizatiilor pe platforme IBM contemporane, oferindu-le acestora posibilitatea de a reduce dependenta de platforme mainframe mai vechi si de tert software.

„Micro Focus Enterprise Server face aplicatiile de transfer legacy CICS catre platformele Linux mai usoare si mai predictibile,” a declarat Ernst F. Schierholz, managing director of travert Migration Systems and Services, din Frankfurt (Oder) Germany. „Utilizam produsul pentru magazine mainframe mici la fel ca si pentru unele mari si observam valoarea si usurinta de folosire. Deschide usa serviciilor Web pentru aplicatia mainframe si face mult mai mult decat alte produse care sunt doar imitatii ale CICS. Enterprise Server exploateaza platforma Linux pentru a oferi performanta ceruta pentru aplicatiile transferate.”

„Micro Focus este dedicata ajutarii organizatiilor sa obtina valoarea investitiilor lor in legacy prin intermediul transferurilor platformei ´Lift and Shift´, care sprijina noile initiative tehnologice,” a spus Tony Hill, chief executive officer la Micro Focus. „Prin mutarea capacitatii de munca a aplicatiei pe platforme IBM contemporane, organizatiile pot exploata noi tehnologii hardware si software in paralel cu modernizarea si extinderea performantei si valorii sistemelor centrale.”

DESPRE MICRO FOCUS

Micro Focus este lider in software de furnizare si dezvoltare de aplicatii legacy pentru platfome contemporane. Micro Focus le permite organizatiilor sa obtina valoarea legacy-urilor lor prin refolosirea activelor critice ale afacerilor lor cu .NET, Java, XML si servicii Web, de unde rezulta costuri reduse, agilitate crescuta si riscuri minime. Fondata in 1976, Micro Focus este o companie globala cu birouri principale in Marea Britanie, Statele Unite si Japonia.

Sursa: SmartNews.