Microsoft actualizeaza detectorul malware

Apropo.ro / 14.03.2005, 13:18
Microsoft actualizeaza detectorul malware
Microsoft a actualizat unealta sa gratuita pentru indepartarea software-lor malitioase de pe servere si sisteme de operare. Noua versiune a Microsoft Windows Maliciuos Software Removal Tool verifica computerele care ruleaza Windows XP, Windows 2000 si Windows Server 2003, pentru a detecta

Microsoft a actualizat unealta sa gratuita pentru indepartarea software-lor malitioase de pe servere si sisteme de operare.

Noua versiune a Microsoft Windows Maliciuos Software Removal Tool verifica computerele care ruleaza Windows XP, Windows 2000 si Windows Server 2003, pentru a detecta daca au fost infectate de principalele amenintari raportate pe Internet.

Lista ameintarilor specifice care sunt detectate de unealta a fost extinsa pentru a include noi variante ale virusilor Blaster, Sasser si Mydoom.

Microsoft lanseaza o versiune updatata a uneltei de securitate in fiecare a doua zi de marti a fiecarei luni, in acelasi timp cu patch-urile de securitate. Luna aceasta Microsoft nu a lansat nici un patch nou de securitate.

Tool-ul actualizat de securitate poate fi gasit la adresa : www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx

Sursa: www.computerweekly.com, preluat de SmartNews.