Microsoft „cauta” pe internet multi bani

De: Dragos Tanase / 20.02.2008, 09:00
Microsoft
Microsoft intentioneaza sa faca investitii importante in domeniul serviciilor de cautare pe internet pentru a concura cu Google.

Microsoft intentioneaza sa faca investitii importante in domeniul serviciilor de cautare pe internet pentru a concura cu Google, chiar daca nu va reusi sa preia Yahoo, a declarat presedintele companiei, Bill Gates.

Gates, care considera oferta Microsoft pentru Yahoo ca fiind "foarte corecta", a mentionat ca Google este singura companie care a ajuns, pe piata serviciilor de cautare pe internet, la "o masa critica", adica un nivel la care oferta este foarte buna, dar nu poate fi imbunatatita.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Microsoft dezvolta un dispozitiv care va concura iPod

Compania Microsoft, cel mai mare producator de software la nivel mondial, dezvolta un dispozitiv multimedia si un serviciu de distributie muzicala prin Internet, pentru a concura cu playerul iPod si formatul iTunes, dezvoltate de Apple, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Microsoft a purtat deja discutii cu case de discuri, privind acordarea de licente, iar dispozitivul multimedia este in curs de testare, a precizat sursa.