Microsoft Office se lanseaza in 2007

Apropo.ro / 28.03.2006, 13:53
Microsoft Office se lanseaza in 2007
Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, a anuntat, la sfârsitul saptamânii, ca a amânat pentru 2007 lansarea pachetului de aplicatii Office, pentru a coincide cu debutul sistemului de operare Vista. Pachetul Microsoft Office 2007, care include aplicatiile Word, Excel si

Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, a anuntat, la sfârsitul saptamânii, ca a amânat pentru 2007 lansarea pachetului de aplicatii Office, pentru a coincide cu debutul sistemului de operare Vista.

Pachetul Microsoft Office 2007, care include aplicatiile Word, Excel si PowerPoint, va fi disponibil pentru companii în octombrie 2006, se arata într-un comunicat al companiei.

Microsoft a anuntat, la începutul saptamânii, amânarea lansarii sistemului de operare Windows Vista, ceea ce va afecta producatorii de cipuri de memorie si de calculatoare, care preconizau o crestere a vânzarilor în urma aparitiei noii versiuni Windows.

Astfel, Windows Vista va fi pus la dispozitia utilizatorilor în ianuarie 2007 si nu în al doilea semestru al anului 2006, dupa cum fusese prevazut.

Versiunea pentru companii a Windows Vista va fi disponibila pe piata în luna noiembrie 2006.

„Amânarea lansarii Microsoft Office nu este surprinzatoare. Consideram ca strategia de a oferi concomitent pe piata cele doua produse, în scopul crearii unei cereri initiale maxime, este justa”, a declarat analistul Charles Di Bona, de la firma Sanford C. Bernstein.

Mediafax Business/ IT