Micul geniu Mihai Dobre, câştigãtorul “Next Star” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 11:16
Micul geniu Mihai Dobre, câştigãtorul “Next Star” – FOTO
Mihai Dobre (8 ani), un mic geniu din Bucureşti, care i-a uimit pe toţi cu mintea sa sclipitoare, a câştigat sâmbătă seara marea finală “Next Star” a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru, şi trofeul în valoare de 20.000 de euro pus în joc. Premiul i-a fost înmânat de Cristina Neagu, desemnată de trei ori cea mai bunã handbalistã din lume. “Mă simt foarte bine! Dar nu eram sigur că eu o să câştig!”, spune micul geniu Mihai Dobre, câştigãtorul “Next Star”.

Sâmbãtã seara, emisiunea „Next Star” l-a ales drept câştigãtor pe Mihai Dobre (8 ani), din Bucuresti. Mihai a făcut o demonstraţie de calcul japonez (înmultiri şi împãrţiri de ordinul bilioanelor şi miliardelor), cu ajutorul unui soroban (o cutie de numărat originară din Japonia), şi a fãcut adunãri în minte, contracronometru, în timp ce gãsea antonime pentru cuvintele rostite de prezentatorul Dan Negru.

“Este un geniu. Este altceva decât un om normal. Dacă nu-i ofeream lui Mihai trofeul “Next Star” însemna că nu mai înţelegem ce e wow, ce e imposibil de făcut şi, totuşi, se poate face pe scena de la “Next Star”!”, spune  Pepe.
“În gale, in momentul în care a început să recite o poezie şi, în acelaşi timp, să calculeze în gând, pentru mine s-a terminat sezonul. Este sclipitor, este genial”, adaugă Dorian Popa.

“Astăzi, la “Next Star” , a triumfat inteligenţa. Consider că în această ţară minunată, avem nevoie de oameni precum Mihai”, spune şi Lidia Buble, cea care de altfel i-a şi acordat puştiul Golden Star-ul care l-a trimis direct în marea finală.
Pe locul doi,  în marea finală de sâmbătă, s-a aflat Bianca Purice (8 ani), din Bucureşti, care a impresionat cu un extraordinar număr de contorsionism, iar cel de-al treilea loc a fost ocupat de Melani Şerban (11 ani), din Braşov, care a interpretat fără cusur o piesa din repertoriul lui Jennifer Hudson.

Cei mai buni şi talentaţi concurenţi ai celui de-al nouălea sezon au intrat în competiţie cu şanse egale la Trofeul “Next Star” în valoare de 20.000 de euro, într-o gală de zile mari, prezentată de Dan Negru şi jurizată de Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa. Copii care excelează la contorsionism şi musical, la balet, percuţie, roast şi rezolvarea cubului Rubik, la umor, muzică şi calcul japonez au urcat pe scena show-ului. Alaturi de concurenti, in culise, s-a aflat Serban Copot care, pe tot parcursul emisiunii, i-a sustinut si incurajat.
Trofeul în valoare de 20.000 de euro i-a fost înmânat câştigătorului Mihai Dobre de Cristina Neagu, căpitanul echipei de handbal a României şi singura handbalistă din istoria acestui sport desemnată de trei ori, în anii 2010, 2015 si 2016, cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

Tags: