Micuţa Charlotte a împlinit un an! Cum au sărbătorit-o William şi Kate

De: Nicoleta Nicolae / 03.05.2016, 12:39

Micuţa Charlotte a împlinit un an! Cum au sărbătorit-o William şi Kate
Mare sărbătoare în familia regală britanică. Prinţesa Charlotte, fiica Prinţului William şi a Ducesei Kate, a împlinit pe 2 mai vârsta de un

Şi cum părinţii ei nu sunt adepţii extravaganţei, cei doi au hotărât să o serbeze pe micuţa lor printr-o şedinţă foto eveniment. Nimeni alta decât Kate Middleton a fost fotografa care a surprins surâsul fiicei sale. Deşi sunt discreţi în ceea ce priveşte apariţiile publice ale lui Charlotte, William şi soţia lui au arătat întregii lumi pozele făcute în luna aprilie la reşedinţa lor din Norfolk.

Cele patru fotografii o înfăţişează pe prinţesă în momente normale: când se joacă fericită sau în intimitatea casei, informează Daily Mail. Îmbărcată în roz sau albastru deschis şi cu funde în păr, Charlotte zâmbeşte omului din spatele obiectivului, mama sa. În una dintre fotografii, cea de pe scăunel, seamănă foarte bine cu George, fratele său mai mare.

Aşa cum ne-a obişnuit, Kate şi-a îmbrăcat fetiţa în haine accesibile. Chiar şi rochiţele din aceste amintiri de neuitat nu costă mai mult de 25 de lire sterline.