Miercuri se afla decizia in cazul Rapid – Steaua

De: Mirel Mircea / 21.03.2008, 13:25
Miercuri se afla decizia in cazul Rapid - Steaua
Mircea Sandu a declarat ca miercuri se va lua o decizie in privinta rezultatului final al partidei Rapid-Steaua

Mircea Sandu a declarat ca miercuri se va lua o decizie in privinta rezultatului final al partidei Rapid-Steaua.

"Deaconu a fost evident lovit. A avut o discutie cu secretarul general al Ligii, Vali Alexandru si au cazut de acord sa continue jocul dar in momentul in care s-a apropiat de locul repunerii, cel putin un obiect a zburat din nou spre el. In acel moment a decis intreruperea meciului. Ce se va intampla vom afla miercuri, atunci cand va avea loc intalnirea comisiei. Iata ce s-a intamplat, Copos a tot spus ca va retrage de pe teren si pana la urma arbitrajul a fost foarte bun dar a fost lovit", a spus Sandu.

Presedintele FRF a continuat si a spus ca Alexandru Deaconu a luat decizia corecta in momentul cand a hotarat sa opreasca partida.

"Bine ca s-a luat aceasta masura. Este un gest inuman, de neacceptat pe un stadion. Decizia este regulamentara, urmeaza sanctiunile. Arbitrajul a fost foarte bun, jucatorii si-au vazut de joc, dar incitarea a dus la acest eveniment. Cine pierde? Pierde echipa din punct de vedere sportiv. Bravo stelistilor ca au plecat. Cine a avut aceasta idee, a avut o idee foarte buna pentru ca s-au oprit incidentele", a mai spus Sandu.