Mihaela Borcea, operată de urgenţă în Austria

De: Cristiana Trifu / 23.03.2018, 11:04
Mihaela Borcea, operată de urgenţă în Austria
Mihaela Borcea, una dintre fostele neveste ale lui Cristi Borcea, trece iar prin momente grele.

Potrivit spynews.ro, Mihaela Borcea a ajuns pe masa de operaţie. Femeia de afaceri a suferit o intervenţie chirurgicală în Austria. Mihaela Borcea ar fi avut o problemă la un picior, în urma unui accident pe care l-a suferit la schi.

Divorţul de Cristi Borcea a afectat-o teribil, dar a ales să îşi dedice viaţa afacerilor şi copiilor ei din căsnicia cu fostul şef al lui Dinamo. 22 de ani au stat împreună iar Cristi şi Mihaela sunt părinţii a trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani),

„Cel mai important lucru şi cel mai important dar e sănătatea. Datorită unor priorităţi, am neglijat sănătatea. Copiii sunt cel mai frumos moment, tind spre perfecţiune şi zic că am reuşit până acum să-i duc pe un drum bun. Un moment greu a fost momentul divorţului. Eu şi Cristi formăm în continuare o echipă şi se vede acest lucru şi toate lucrurile sunt bine. El e a fost cel care a creat toate aceste proiecte şi eu le-am dus mai departe. Au fost multe momente grele, dar a doua zi o luam de la capăt. Am luat-o de multe ori de la capăt. Patrick e foarte bine, e sănătos, arată bine, frumos, e baiatul mamei şi al tatălui. Despre iubită vorbeşte cu tata, dar mi-aş fi dorit să vorbească şi cu mine. Melissa nu a avut până acum nicio tentativă de genul ăsta (n.r. să aibă iubit)”, a spus Mihaela Borcea într-o emisiune TV.