Mihaela Călin, detalii despre nunta visurilor sale. Organizarea petrecerii a avut loc într-un timp record

De: Alexandra Necsoiu / 09.10.2018, 11:20
Mihaela Călin, detalii despre nunta visurilor sale. Organizarea petrecerii a avut loc într-un timp record
După o căsătorie civilă ce a avut loc în vara anului acesta, prezentatoarea Observator, Mihaela Călin şi Daniel Sava au luat decizia de a merge împreună spre altar. Ceremonia religioasă a avut loc duminica trecută şi a fost presărată, după cum chiar ea declară, de o atmosferă cu totul şi cu totul specială: ”A fost o atmosferă minunată la petrecere şi le mulţumesc lor, invitaţilor noştri, pentru asta!”.

Alături de miri s-au aflat în această zi specială naşii, Andreea Berecleanu şi doctorul Stan, care au fost un real ajutor pentru cei doi: ”Ne-au ascultat toate ideile şi dorinţele şi ne-au ajutat să le transformăm în realitate. Ne-au îndrumat din experienţa lor şi ne-au liniştit ori de câte ori nu mai ştiam cum să potrivim lucrurile.”, a declarat Mihaela Călin.

Organizarea petrecerii a avut loc într-un timp record, la mai puţin de patru luni de la cununia civilă, iar toate detaliile s-au împletit fără un efort prea mare, garantându-le celor doi o nuntă de vis.

În ziua sa specială, mireasa a reuşit să fure privirile tuturor cu o rochie extrem de elegantă, cu accente florale personalizate: ”Andreea a mers cu mine la probe pentru rochia de mireasă. Ne-am sfătuit despre tot. Aceasta a fost create special de prietenul meu Cristian Samfira. Mă leagă o frumoasă prietenie de el şi de soţia lui Stefana şi mi-am dorit foarte mult că el să îmi facă rochia de mireasă. Nu aveam nicio idee clară atunci când am ajuns la el la atelier, ba chiar mi-am dorit să îmi facă o rochie după gustul şi inspiraţia lui. Şi a ieşit intra-adevăr rochia vieţii mele! Am îmbrăcat rochii foarte frumoase de-a lungul timpului, ţinute speciale, dar la nunta mea m-am simţit cea mai frumoasă din lume!”, a mărturisit aceasta emoţionată.

Florile din buchetul miresei au respectat aceeaşi tematică elegantă, iar aranjamentul, special pregătit de una dintre prietenele Mihaelei a completat perfect ţinuta: ”Mi-am dorit să îi strecoare şi câteva fire de busuioc care în biserică au creat în jurul nostru o mireasmă încântătoare. Aromă de busuioc este una dintre preferatele mele. Carmen Ioniţă a avut grijă să prindă acolo câteva dintre florile mele preferate, cele mai simple şi cele mai frumoase: frezii şi liliac.”

Seara de duminică a fost desprinsă dintr-o atmosferă de basm, iar petrecerea, organizată în ”locaţia visurilor lor”, a fost locul în care s-au reunit prietenii mirilor pentru a-i sărbători.