Mihaela Cernea face fitness chiar la ea acasa!

Apropo.ro / 20.03.2009, 08:00
Mihaela Cernea, solista trupei Class, povesteste la "Ce se intampla, doctore?" cum si-a mutat sala de fitness acasa.

Secolul vitezei determina din ce in ce mai multi oameni sa-si amenajeze acasa propria sala de fitness, pentru a dedica fiecare minut liber intretinerii corporale. Mihaela Cernea, solista trupei Class, povesteste in editia din 21 martie a emisiunii de weekend "Ce se intampla, doctore?" cum si-a mutat sala de fitness chiar la ea acasa.

Ceea ce trebuie sa stie oricine vrea sa-si amenajeze in propria locuinta un astfel de loc, dedicat in exclusivitate sportului, trebuie sa tina cont de un aspect foarte important: aparatele utilizate. Avand in vedere ca ele sunt cele care dicteaza corectitudinea si eficienta exercitiilor, un antrenor de fitness va da sfaturi pretioase pe care orice potential cumparator trebuie sa le ia in calcul.

Toata lumea stie ca pe rafturile supermarketurilor se gaseste orice. Dar ceea ce poate putini stiu, este ca tot acolo se afla si solutia la problemele care dau batai de cap vietii sexuale. Inclusiv spaima tuturor barbatilor, impotenta, considerata de sexul tare chiar mai inspaimintatoare decit cancerul, poate fi evitata cu ajutorul unor fructe miraculoase. Care sunt acestea, in editia din 21 martie a emsiunii "Ce se intampla, doctore?", prezentata de Oana Cuzino.

mihaela cernea

Pentru mai multe informatii despre emisiune, sfaturi pentru frumusete si sanatate, cei interesati pot accesa sectiunea speciala "Ce se intimpla, doctore?", de pe site-ul stirileprotv.ro. Tot aici sunt publicate continutul videochat-urilor din fiecare joi cu Oana Cuzino, precum si alte stiri despre stil de viata, sanatate, diete si viata de cuplu.

oana cuzino