Mihaela Drafta le-a dat gata pe moldovence cu rochia cu pulbere de diamante

Apropo.ro / 18.05.2012, 12:16
Mihaela Drafta le-a dat gata pe moldovence cu rochia cu pulbere de diamante
Mihaela Drafta le-a cucerit pe femeile din Republica Moldova cu creaţiile sale vestimentare, printre care se numără şi o rochie de cocktail din mătase cu pulbere de diamant.

Cunoscutul designer a fost invitatul de onoare ale seriei de evenimente „Clubul nostru” desfăşurate la Chişinău special pentru femeile de afaceri şi iubitoarele modei de peste Prut.
Mihaela Drafta a fost aleasă de organizatori în urma activităţii sale de peste 10 ani în lumea modei şi după ce a fost numită „designerul anului 2011 în România”.

Mihaela DraftaLa Chişinău, Mihaela Drafta a avut ocazia să întâlnească peste 200 de femei de afaceri cărora le-a vorbit, preţ de trei ore, despre tendinţele următorului sezon, despre regulile vestimentare impuse de anumite tipuri de evenimente la care acestea pot participa şi a răspuns la peste 50 de întrebări.
„Am plecat la Chişinău cu convingerea că voi întâlni femei deosebit de frumoase şi nu m-am înşelat. M-a impresionat foarte mult naturaleţea lor, faptul că nu am văzut acest fenomen al piţipoancelor care ne sufocă în Bucureşti.
Mi-au pus tot felul de întrebări, despre cum să se îmbrace la anumite evenimente, cum să se accesorizeze. Sunt preocupate de modul în care arată şi încearcă să ţină pasul cu moda internaţională chiar dacă marile branduri nu au pătruns încă pe piaţa din Chişinău”, declară Mihaela Drafta.
Designerul le-a promis invitatelor că se va întoarce la Chişinău cu noua colecţie pe care o va prezenta în cadrul unui eveniment grandios.