Mihaela Moise „Meme”, ofertată cu 5.000 de euro pentru o partidă de amor

Apropo.ro / 11.07.2012, 13:00
Mihaela Moise
Mihaela Moise "Meme" a primit, din partea unui necunoscut de pe Facebook, o ofertă de zile mari: 5.000 de euro pentru o întâlnire de amor.

Mihaela Moise „Meme” de la emisiunea lui Dan Capatos „Un show păcătos” a fost abordată de un necunoscut, pe Facebook, ce intermedia o posibilă întâlnire dintre ea și un alt bărbat, pe bani.

Meme ar fi trebuit să accepte întâlnirea, poate și să întrețină relații de sex cu individul, care se lăuda că are bani și că îi oferă între 3.000 și 5.000 de euro.

Mihaela Moise

Mihaela Moise „Meme”

„Bună, Mihaela! Eu sunt Petre-Alexandru. De ce îți dau mesaj …am un amic cu mare putere financiară, e din Popești Leordeni. M-a rugat pe mine să-ți dau mesaj pentru că el e mai timid și se simțea și un pic aiurea să-ți propună așa ceva. Mi-a zis că ar fii (corect este „ar fi” – n.r.) interesat să iasă într-o zi cu tine, eventual dacă îți dorești să ajungeți și la relații intime. E dispus să plătească între 3.000-5.000 euro. Aștept un răspuns!”, este mesajul primit de Meme pe rețeaua de socializare.

Fire directă și hotărâtă, Meme a oferit un răspuns de așteptat:Ai un tupeu incredibil. Cum îți permiți să mă întrebi așa ceva?! Poți să întreții tu relații cu prietenul tău … Cu siguranță vă potriviți bine. Marș!”.