Mihaela Rădulescu, acces de furie la tribunal! A agresat un jurnalist care o filma

De: Cătălina Matei / 17.06.2014, 09:53
 Mihaela Rădulescu, acces de furie la tribunal! A agresat un jurnalist care o filma
Mihaela Rădulescu a făcut scandal luni dimineaţă, la Judecatoria Sectorului 1, unde a fost citată ca martor într-un dosar.


Deranjată că e filmată, vedeta a agresat un cameraman al postului Prima tv, conform click.ro. După-amiază, fosta prezentatoare tv a explicat pe Facebook ce s-a întâmplat.

Mihaela Rădulescu a precizat că în procesul de la Judecatoria Sectorului 1 sunt implicaţi o bună prietenă, creatoarea de modă Dana Budeanu, şi soţul acesteia şi dă de înţeles că starea ei emoţională a fost influenţată de atitudinea acestuia din urmă. Vedeta afirmă că s-a implicat în acest proces din cauză că fiul ei, Ayan, este amic cu fetele Danei.

„Stiti, asa fac barbatii ca el, ameninta, santajeaza, mint, deh, daca tot au experienta… Si, uite-asa, mai o minciuna, mai un santaj, banii negri vin… si se duc la prostituate buzate, nicidecum la copii. Ne aflam la tribunal pentru ca el, aflat bine-merci in vacanta, nu vrea sa-i dea Danei procura necesara pentru ca acesti copii ai nostri sa-si petreaca vacanta impreuna, asa cum s-a intamplat, an de an, vreme de 10 ani.

Barbatul roman, mai ales unul care a facut ceva avere doar din scandaluri si distrus vieti, parca nu mai are cohones decat daca e smecher, daca face rau si daca isi pierde ratiunea. Pe mine ma distreaza senzatia lui ca-mi face rau sau ca ma sperie. O prietenie ca cea dintre mine si Dana, o relatie atat de speciala cum e cea dintre copiii nostri… nu se impiedica de un ciot. Şi iar mi-aduc aminte ca pe dansatorul prost si coa…ele-l incomodeaza, vorba lu’ bunica-miu.

Copiii nostri dragi…, doar ei conteaza, pentru parintii intregi la minte…”