Mihaela Rădulescu: „Am şi eu zile proaste, facturi care mă chinuie, stări de…”

De: Cătălina Matei / 02.09.2016, 11:12
Mihaela Rădulescu: „Am şi eu zile proaste, facturi care mă chinuie, stări de...”
Din ce în ce mai multe vedete sunt criticate de fani pentru diverse vorbe sau fapte. Iar starurile nu se lasă mai prejos şi dau imediat replica în mediul virtual.

Dana Nălbaru, criticată că nu se îngrijeşte şi că arată precum o „servitoare“. Ce a răspuns artista? – FOTO

Mihaela Rădulescu reacţionează la comentariile celor care sunt deranjaţi că tot ce comunică ea public este la superlativ.  Iubita celebrului Felix Baumgartner a mărturisit că viaţa ei este diferită de cea expusă pe reţelele de socializare. Şi, ca orice om, diva de la Monaco  are şi zile proaste.

Fabulos: Mihaela Rădulescu, la piscină! Click să vezi continuarea

 “Ca sa-mi mai linistesc detractorii, anunt ca am si eu zile proaste, stari de cac..t, tulburari de metabolism, facturi care ma chinuie, intrebari la care nu stiu raspunsul. Doar ca nu vin cu ele la raportul zilnic, caci nu vad rostul, mai ales pe facebook. Imaginati-va cum ar arata treaba aici daca fiecare ar spune doar ce face cu adevarat, ce simte cu adevarat, ce i se intampla pe acasa, cu ce a mai jignit-o sotul, cum nu i-a iesit mancarea, ce prostii au mai facut copiii, cu cine le-a mai inselat barbatul sau nevasta… N-am vazut niciodata o poza cu praful nesters de pe mobila, cu vasele nespalate sau cu vreo gramada de haine mototolite, lasate in voia vietii cand dansa n-are chef de curatenie. Nu zic ca ne-a murit sinceritatea, dar ne-am adaptat situatiei sociale si iesim pe scena doar cu ce ne convine, doar cu ce ne pune intr-o lumina buna si cu ce vrem sa stie lumea despre noi. Cand mai apar de-aia care dau cu barda in oricine si orice, aproape ma bucur – mai sunt si oameni reali, chiar daca nu toti de buna calitate. Eu am o scuza – nu pot da amanunte din viata mea, caci devin stiri, ….care devin gogomanii, de cele mai multe ori. Si voi aveti o scuza – spalati rufele in familie si dati din casa numai ce nu va poate face rau. Si continuam sa ne uitam unii la altii, sa ne bucuram de oamenii care au vieti frumoase, poze din vacante grozave, copii exceptionali, ganduri calde, citate marete, mancaruri apetisante, selfie-uri in oglinda…. 

Mihaela Rădulescu, în bikini minusculi la malul mării! Click să vezi continuarea

Ce voiam sa retineti era doar ideea ca n-ar trebui sa invidiati pe nimeni si sa credeti ca viata voastra e mai putin interesanta sau nu la fel de fericita. Doar ca unii fac poze mai bune, stiu mai bine sa-si prezinte marfa si vand iluzii mai calificat… La sfarsitul zilei, toti suntem la fel si nu ne costa nimic sa zambim, sa imprastiem idei bune, ganduri calde, sugestii utile… La urma urmei, toti visam….Cu drag,Mihaela”, a scris vedeta pe Facebook.

Iată în ce lux trăieşte Mihaela Rădulescu! Imagini din “cuibuşorul de nebunii” în care s-a mutat cu iubitul – FOTO

Foto Facebook

Dan Bittman, amor pătimaş cu Mihaela Rădulescu: „Eu am dus-o dincolo de nori!”