Mihaela Rădulescu, cerută în căsătorie de Felix Baumgartner! – FOTO

De: Cătălina Matei / 09.12.2016, 13:28
Mihaela Rădulescu, cerută în căsătorie de Felix Baumgartner! - FOTO
Veşti bune pentru Mihaela Rădulescu!

Mihaela Rădulescu a avut parte de o surpriză de proporţii. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu, apariţie răvăşitoare! Decolteul te hipnotizează – FOTO

„Vă invit la mine acasă!” Aşa arată “Paradisul” Mihaelei Rădulescu! Panorama îţi taie răsuflarea – FOTO

Adevăratul motiv pentru care Dani s-a despărţit de Mihaela! Ce înţelegere secretă aveau

Mihaela Rădulescu a postat o imagine pe contul ei de Instagram în care este cerută în căsătorie de Felix. În poză, Felix stă în genunchi, în timp ce-i pune inelul pe inelarul mâinii stângi. Mihaela, plăcut surprinsă de moment a acceptat să se căsătorească fără să mai aştepte cererea de la iubitul ei.”Nu întreba. Da, oricum”, i-a spus Mihaela Rădulescu lui Felix în momentul cererii în căsătorie.

Diva de la Monaco şi Felix Baumgartner sunt împreună din 21 octombrie 2014, fosta prezentatoare TV cuplându-se cu el imediat după ce s-a despărţit de Dani Oţil. Aceasta este mama unui băiat, pe nume Ayan, pe care îl are dintr-o căsătorie anterioară. Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, s-a născut pe 20 aprilie 1969 , în Salzburg, Austria. El este un paraşutist şi un jumper BASE, renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.