Mihaela Radulescu, data afara din casa de fostul sot!

Apropo.ro / 12.03.2009, 10:45
Mihaela Radulescu, data afara din casa de fostul sot!
"Am locuit mereu cu copilul meu, pana cand fostul meu sot, intr-o criza alcoolica, ne-a dat afara din locuinta"

Mihaela Radulescu a fost deranjata de articolul publicat ieri de ziarul Cancan, articol preluat si de noi, care face referire la plecarea ei din garsoniera lui Dani Otil.

Se pare ca lucrurile nu sunt atat de simple, iar Mihaela a tinut sa preziceze acest lucru si a transmis ziarului Cancan urmatoarele:

"Inca din titlul articolului lansati o minciuna care-mi prejudiciaza grav viata personala si incalca dreptul meu si al copilului meu, mai ales, la viata privata si la protejarea familiei. Nu am locuit niciodata la Dani, deci nu aveam cum sa ma mut de la el", declara aceasta.

"Am locuit mereu cu copilul meu, pana cand fostul meu sot, Elan Schwartzenberg, intr-o criza alcoolica la care au fost martori membri ai familiei mele cat si alte persoane, ne-a dat afara din locuinta de la Izvorani, noaptea. Ne-am mutat la hotel pentru ca fostul meu sot nu ne ofera o locuinta mie si copilului nostru si nu doreste sa faca nici macar partajul pe care l-ar face orice barbat cu caracter, daramite un milionar. De asemenea, exista si un alt aspect care ne impiedica sa mai locuim la Izvorani, in casa in care s-a nascut si a crescut copilul nostru, o proprietate de 5.000 de m2, in care locuiesc acum Elan si o familie care a contribuit la dorinta mea de a pleca de acolo cat mai repede", a mai adaugat Mihaela.

Citeste mai multe pe Cancan.ro!