Mihaela Rădulescu este „Lolita” Danei Budeanu (Video)

Apropo.ro / 10.02.2012, 10:30
Mihaela Rădulescu este
Mihaela Rădulescu este imaginea primei linii vestimentare ce aparține creatoarei de modă Dana Budeanu. Vedeta de televiziune apare în ipostaze incendiare.

Creatoarea de moda Dana Budeanu a ales un nou stil de prezentare a primei sale colecții vestimentare. Dana a ales-o pe Mihaela Rădulescu ca imagine a colecției sale, care e plină de senzualitate și erotism.

Vezi aici colectia „Lolita” a Danei Budeanu

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu își imprimă feminitatea asupra pieselor vestimentare, dovedind faptul că orice femeie se simte bine, atunci când poartă haine ce exprimă senzualitate, erotism și dorință.

Lolita by Dana Budeanu de pe tare.ro

„Lolita” este și numele colecției Danei Budeanu (inspirat din romanul rusesc cu același nume), ce cuprinde piese vestimentare precum rochii diafane, broderii și materiale elegante. Colecția mai cuprinde și o linie de tricouri, pantaloni, fuste și sacouri, toate în aceeași linie romantică.

„Colecția Danei este atât de feminina și atât de pe gustul meu, încât mi-ar fi părut rău dacă altcineva i-ar fi fost imagine, nu puteam să refuz așa ceva”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Regia videoclipului este semnată de Adrian Horobet, muzica îi aparține Mariei Radu, iar directorii de creație sunt Amalia Năstase & Răzvan Vasilescu.