Mihaela Radulescu isi ia ramas-bun

Apropo.ro / 23.05.2009, 09:57
Mihaela Radulescu isi ia ramas-bun
Mihaela Radulescu pleaca "suparata, dezamagita si indurerata" si satula de "presa jegoasa" din Romania.

Intr-o scrisoare de adio adresata publicului roman si publicata ieri in "Jurnalul National", Mihaela Radulescu dezvaluie ca pleaca "suparata, dezamagita si indurerata" si satula de "presa jegoasa" din Romania.

Vedeta, care a prezentat timp de mai bine de 10 ani cu succes emisiunea "Duminica in familie", renunta la o cariera admirata si invidiata deopotriva… si la actiunile caritabile prin care a strans in ultimii ani peste 7 milioane de Euro.

Iubitul Mihaelei, Dani Otil, recunoaste pe blog ca nu mai are putere sa-i duca Mihaelei toate scrisorile in care i se cere ajutorul. Dezamagirea e totala: diva refuza sa se mai implice in orice fel de actiune umanitara pe teritoriul Romaniei, incurajandu-i pe cei care au denigrat-o sa preia cate o cauza, sa ajute macar un copil bolnav de cancer.

"Iertati-ma, eu ma retrag pentru ca vreau sa ma bucur de viata si vreau sa-i ofer o alta sansa si o alta lume baiatului meu. Iertati-ma, dar pot si am sa o si fac. (…)  Sunt convinsa ca si eu, si Romania putem trai una fara cealalta…", isi incheie Mihaela emotionanta scrisoare.

Mihaela Radulescu se va muta in curand in Sudul Frantei, in statiunea Cap d’Antibes, unde fostul ei sot Elan Schwartzenberg are o casa de vacanta.

Citeste aici intreaga scrisoare de adio a Mihaelei Radulescu!

Citeste biografia Mihaelei Radulescu pe Showbiz.ro!