Mihaela Rădulescu îți spune cum să fii în formă vara aceasta

De: Carmen Ulian / 29.04.2014, 09:30
Mihaela Rădulescu îți spune cum să fii în formă vara aceasta
Mihaela Rădulescu sfătuiește toate femeile care vor să arate bine să facă mișcare, mult sau puțin, important este să o facă.

Mihaela Rădulescu le explică fanelor sale cum de arată ea așa de bine. Ține de fiecare cât de mult își dorește să schimbe înfățișaream mai ales că se apropie vara când kilogramele în plus nu mai au ce să caute pe sub hainele largi.

Mihaela spune că secretul ei constă în alimentație cât mai corectă și sănătoasă, dar și mișcare în fiecare zi. Nu trece o zi fără să facă sport.

Mihaela Radulescu

Știu, iar o să începeți ba cu photoshop-ul, ba cu „da’ tu ai bani, de-aia”, ba cu bisturiul. O să obosiți într-o zi, sper.:)) Pentru cei mai inteligenți de-atât, care cred ca și mine în sport, viața echilibrată și alimentație sănătoasă, am un mesaj important – e ultima zi de înscriere la maratonul mondial „Wings for Life World Run”. Eu sunt mândră că voi alerga măcar 1 km alături de un erou al zilelor noastre, Toma Tomi Coconea. (picioarele din poza sunt acolo ca să va ridice de pe scaun, fetelor, doamnelor și să vă alunge la mers, alergat, fandări, piruete și chef de sănătate ! La maraton le aduc în pantaloni scurți (să văd dacă găsesc și un photoshop mobil:))))))), pentru voi, domnilor, dar nu dacă stați pe margine, ci dacă alergăm împreună„, a scris Mihaela pe Facebook.