Mihaela Rădulescu nu crede în diete drastice, înfometare și pastile de slăbit

De: Dragos Tanase / 26.07.2012, 15:40
Mihaela Rădulescu nu crede în diete drastice, înfometare și pastile de slăbit
Numărul de august al revistei « Ce se întâmplă, doctore ? » este unul cu adevărat hot, în primul rând prin coperta incendiară a cărei vedetă este Mihaela Rădulescu.

Vedeta arată impecabil și nu crede în diete drastice și pastile de slăbit. În schimb, stilul de viață sănătos îi vine ca turnat.

„Acum, mai mult ca niciodată, sunt mult mai atentă la ce mănânc. Până acum, făceam doar sport și duceam o viață foarte disciplinată, fără nopți pierdute, fără alcool. De câțiva ani, am înțeles că și alimentația cântărește greu în această ecuație și că, oricât de bună ar fi moștenirea genetică, trebuie susținută cu o alimentație sănătoasă, minimalistă, dar nutritivă, cu un supliment de vitamine care trebuie luate doar după sfatul specialistului. Așa că mi-am «redecorat» frigiderul pe interior- arată mult mai verde, dar și cu ouă, lactate, brânzeturi, pește, fructe și multe lichide”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru „Ce se întâmplă, doctore?”

Vedeta își educă și copilul în același spirit al vieții sănătoase. „Nu avem «junk food» în casă, sub nicio formă și încerc, pe cât posibil, să nu consume așa ceva decât atunci când chiar nu are incotro și îi e foame… în deplasare. Are voie dulciuri, dar le preferăm amândoi pe cele făcute în casă sau înghețata și ciocolata”, completează Mihaela Rădulescu.

Cât privește sportul, vedeta spune că se inspiră din programul de mișcare lansat de o altă vedetă în formă maximă: „am zile în care fac doar 15 minute și altele în care fac o oră, dar nu există zi fără sport în viața mea. De când am descoperit DVD-ul lui Carmen Brumă, am dezvoltat aproape o adicție față de genul de mișcări pe care ea le propune acolo, mi se potrivesc, mușchii mei și mulțumesc zilnic”, declară Mihaela Rădulescu.

Tot în numărul de august al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino abordează un subiect fierbinte: adevărul despre parabenii prezenți în cosmetice. Sunt substanțe folosite pentru a preveni contaminarea cu bacterii și mucegai a produselor de larg consum, însă au stârnit multe controverse de-a lungul timpului.

La capitolul diete, cititorii revistei pot descoperi cele mai sănătoase conserve de sezon, pregătite după rețete care țin cont de nevoile organismului. Congelarea și prepararea murăturilor la rece sunt două metode care nu compromit conținutul de nutrienți al legumelor și fructelor.

În numărul de august al revistei, specialiștii vin cu sfaturi și pentru condimentarea vacanței: ei trec în revistă cele mai frecvente fantezii sexuale și îi încurajează pe membrii oricărui cuplu să-și mărturisească fanteziile și să le pună în aplicare.

Tot în numărul de august, medicii ne avertizează asupra folosirii laptopurilor. Câștigăm confort, rapiditate și acces ușor, dar putem pierde mult la capitolul sănătate: studiile arată că folosirea calculatoarelor portabile afectează fertilitatea la bărbați.