Mihaela Rădulescu: „Nu există zi fără sport în viața mea” (Poze)

Apropo.ro / 25.07.2012, 12:30
Mihaela Rădulescu este atentă cu corpul ei, dar nu ține diete drastice, nu se înfometează și nici nu ia pastile de slăbit. Află care este secretul frumuseții ei.

Mihaela Rădulescu este protagonista unui pictorial senzațional realizat de csid.ro, pentru luna august 2012. Mihaela a dezvăluit și câteva din secretele frumuseții sale, a unei femei care se menține în formă și după vârsta de 40 de ani.

GALERIE FOTO

Mihaela Radulescu

Prezentatoarea de televiziune declară că este foarte atentă la alimentație. Are grijă să nu facă excese culinare, să ia supliment de vitamine – prescrise de specialist, și face mult sport.

Din alimentația ei zilnică nu lipsesc ouăle, lactatele, peștele, fructele și lichidele. Și fiului ei i-a implementat ideea de alimentație sănătoasă pentru un corp sănătos.

Micul dejun e masa cea mai copioasă și… mai de familie. Mă trezesc mereu prima, fac sucuri de fructe, pregătesc ouăle așa cum le mănâncă fiecare, pun masa și de multe ori mă ajută și fiul meu. Mănânc ouă aproape zilnic (fierte în coajă sau în apă cu oțet), beau lapte sau iaurt de capră, îmi fac un cocktail din toate fructele pe care le am prin casă, la care adaug câteodată și un gălbenuș de ou„, spune Mihaela.

După micul dejun, vedeta își ia suplimentele de vitamine, și urmează apoi programul de sport.

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu preferă să mănânce fructe atunci când i se face foame, la prânz alege între supă, pește sau salate, rareori o carne albă, doar la grătar.

Ca și gustare, pentru Mihaela potrivite sunt legumele crude sau, uneori, înghețata de ciocolată.

Seara, mănânc cam în același registru, dar foarte puțin și beau câte un ceai verde sau de iasomie. Beau multe lichide, mai ales apă, doar o cafea dimineața și niciodată alcool„, a mai povestit vedeta.

Cum un corp sănătos are nevoie și de puțină mișcare, Mihaela nu lasă să treacă o zi fără să facă sport.

Mihaela Radulescu

Am zile în care fac doar 15 minute și altele în care fac o oră, dar nu există zi fără sport în viața mea. De când am descoperit dvd-ul lui Carmen Brumă, am dezvoltat aproape o adicție față de genul de mișcări pe care ea le propune acolo, mi se potrivesc, mușchii mei îi mulțumesc zilnic 🙂„, spune Mihaela.

Mai fac wakeboard, încerc să fac progrese la kitesurf, mai joc volei pe plajă când am cu cine, înot, merg pe jos, mai merg la călărie câteodată. NU merg la sală și nu alerg, dar fac orice sport face și băiatul meu (mai puțin fotbal) 🙂„, a mai adăugat Rădulescu.

Citește mai multe detalii despre Mihaela Rădulescu și secretul ei de frumusețe, pe csid.ro

Fotograf: Marius Bărăgan

Vestimentația: 22-Just Love by Dana Budeanu, I.D.Sarrieri

Make-up: Anca Rădulescu

Hair styling: Cornel Saru