Mihaela Radulescu: „Nu mai vorbesc despre relatia mea cu Dani”

Apropo.ro / 25.08.2011, 11:30
Mihaela Radulescu:
Mihaela Radulescu nu mai vrea expunerea publica a relatiei cu Dani Otil. Vedeta tv s-a saturat sa se scrie despre viata lor personala.

Mihaela Radulescu si Dani Otil formeaza un cuplu ce atrage atentia. Fiecare pas le este urmarit si toate detaliile despre viata lor privata este pusa pe tava in fata cititorilor.

Mihaela a ales sa opreasca acest lucru si sa pastreze tacerea despre ei. Relatia lor sa ii priveasca doar pe ei.

„Am invatat sa nu mai vorbesc despre relatia cu Dani. Am fost atat de rastalmaciti si atat de gresit intelesi, incat am decis ca mai bine tacem amandoi”, a declarat Radulescu.

Iubirea ori e adevarata, ori nu e iubire, nu cred in variante de mijloc. Si nici nu cred in singularitatea unei iubiri, adica n-as indrazni sa spun ca iubesti o data in viata sau ca in viata ai, vorba lui Frédéric Beigbeder, o singura mare iubire si toate celelalte de dinainte si de dupa sunt doar antrenamente”, spune Mihaela.

Cred ca poti sa o iei de la capat oricand. Daca ti se intampla sa se termine, poate ca acesta e semnul ca n-o fi fost adevarata, dar la fel de bine poate fi semnul ca a fost adevarata, dar atat a durat ea, atat i-a fost dat sa traiasca in viata ta sau atat ai putut tu s-o duci, exista nenumarate variante”, a mai adaugat Mihaela Radulescu.

„Am facut si lucruri poate mai putin ortodoxe, m-am maritat de trei ori, am divortat tot de atatea ori, chestii care poate ar fi bine sa nu fie luate drept model” a mai spus vedeta.