Mihaela Radulescu o „ataca” din nou pe Andreea Marin

Apropo.ro / 23.11.2011, 15:15
Mihaela Radulescu o
Razboiul dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu pare fara sfarsit. Divele gasesc noi motive sa se "intepe" reciproc.

Dupa ce in ultima vreme Mihaela Radulescu si Andreea Marin s-au „intepat” reciproc cu tot felul de declaratii, razboiul divelor continua. De aceasta data, Mihaela Radulescu a iesit la atac.

Contactata telefonic de echipa emisiunii „Incredibil” pentru a vorbi despre mai multe articole aparute in presa autohtona referitoare la faptul ca Maria Marinescu i-ar copia stilul vestimentar, Mihaela Radulescu a sustinut ca e o neintelegere, facand declaratii surprinzatoare: „Doamne fereste! Sigur ca poti sa spui asta de Andreea Marin, dar in niciun caz de Maria Marinescu. Eu am avut de invatat de la ea, cand eram si noi mai tinere. Eu i-am admirat intotdeauna simplitatea felului in care se imbraca, bunul gust, culorile”, a spus Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu, in „razboi” cu Andreea Marin

Declaratia fostei prezentatoare a „Duminicii in familie” vine in urma unui sir de tachinari dintre cele doua dive.

In urma cu cateva saptamani, Andreea Marin Banica declara ca „o comparatie cu Mihaela Radulescu nu o onoreaza deloc”, intr-o emisiune TV, in care era invitata si jurnalista Alice Nastase, despre care se stie ca este prietena cu Mihaela Radulescu.

La randul ei, Mihaela a vorbit despre Andreea Marin in cadrul unui interviu realizat in cadrul unui eveniment la care diva fusese invitata, precizand, printre altele, ca Andreea Marin pare sa aiba o preocupare pentru fostii ei soti.