Mihaela Rădulescu, pe coperta din luna martie a revistei „Ce se întâmplă, doctore?”

De: Carmen Ulian / 24.02.2015, 18:00
Mihaela Rădulescu, pe coperta din luna martie a revistei
Mihaela Rădulescu revine în forță pe coperta revistei Ce se întâmplă, doctore? din luna martie, într-un pictorial plin de energie și cu mărturisiri din culisele unei vieți sănătoase.

„Nu mănânc atâtea legume și fructe câte ar trebui, mănânc destul de sărat și mai fumez câte un trabuc, din când în când. Știu, mă pun mulți la zid, dar nu am anunțat niciodată că aș vrea să candidez la vreun post de sfântă. Balanța e mereu înclinată spre partea pozitivă, cea în care fac sport zilnic, nu beau alcool niciodată, de când mă știu, nu pierd nopțile, nu sunt încrâncenată și pricinoasă, ci senină și calmă, am o viață plină de muncă, iubire, preocupări care mă acaparează și care-mi dau atâtea motive de bucurie, deci nu mă interesează zidul altora, ci doar viața mea, exact așa cum îmi doresc eu să o trăiesc”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru numărul din martie al celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România.

Vedeta a acceptat și un test de imaginație și a mărturisit cum se vede peste 20 de ani. „Ca siluetă, aproximativ la fel, pentru că sportul, echilibrul psihic, alimentația corectă ajută enorm în menținerea unui trup sănătos. Deci, dacă nu apare nicio boală perfidă, bănuiesc că nu voi renunța niciodată la respectul pentru mine. Desigur, voi avea păr alb, riduri și tot ce mai vine la pachet cu bătrânețea, dar am destulă minte să nu mă sperii, ci să-mi văd de viață în aceeași seninătate și dorință de a trăi, până la capăt, la cea mai plăcută intensitate”, mai spune Mihaela Rădulescu în numărul din luna martie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”.

Din ediția din luna martie a revistei „Ce se întâmplă, doctore?” nu lipsesc sfaturile medicului nutriționist Mihaela Bilic, care în acest sezon recomandă consumul crescut de verdețuri. În plus, cititoarele pot afla cum să-și îngrijească optim părul vopsit, cum să slăbească sănătos și cum pot rezolva problemele cu partenerul, dacă fac parte dintr-un cuplu toxic.