Mihaela Rădulescu – Petrecere originală de ziua lui Ayan

De: Cătălina Matei / 02.07.2014, 06:00
Mihaela Rădulescu – Petrecere originală de ziua lui Ayan
Născut în luna august, Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, are parte de petrecerea de ziua lui înainte de terminarea şcolii, ca să se poată distra alături de colegii lui.

 

Anul acesta, Ayan şi-a dorit “a boys only party”, astfel că Mihaela a pregătit o deplasare la munte, cu corturi şi foc de tabără.

Cu multă experienţa în organizarea de evenimente, vedeta de televiziune s-a văzut în faţa unei provocări inedite, trebuind să aibă grijă de 10 copii şi să ducă la locul de campare tot ce era strict necesar pentru aceştia, de la saci de dormit, saltele, corturi, mâncare, băuturi, la dulciuri, tort şi trusă medicală.

Montarea corturilor a fost o aventură în sine. “Ţevi, cuie, sfori, schemă, toate păreau în chineză, dar, după 2 ore, l-am dovedit!”, scrie Mihaela pe site-ul său.

“Una peste alta, aventura a fost o bucurie permanentă pentru ei şi mi-a fost cel mai greu să-i împachetez şi să-i duc acasă, la final. Fericiţi, murdari, guralivi şi plini de poveşti noi, copiii s-au întors întregi la părinţii lor, iar al meu a fost cel mai fericit ! Pentru mine, asta a contat cel mai mult, aşa că am scris şi rândurile astea cu acelaşi zâmbet cu care am plecat de acolo şi cu care am adormit seara, în cort, varză de oboseală.

 

Ce imensă bucurie e să faci nişte copii fericiţi !…”

Foto: www.mihaelaradulescu.ro