Mihaela Rădulescu şi-a îngropat ieri tatăl! Ce a făcut Dani Oţil

De: Nicoleta Nicolae / 27.08.2014, 09:30
Mihaela Rădulescu şi-a îngropat ieri tatăl! Ce a făcut Dani Oţil
Mihaela Rădulescu şi-a condus, ieri, tatăl pe ultimul drum.

Florin Ţiganu a murit duminică seară, după o lungă suferinţă, iar vedeta TV a rămas cu o mare amărăciune în suflet: nu şi-a putut lua rămas bun de la părintele său aflat pe patul de moarte.

Pentru Mihaela Rădulescu, sprijinul de nădejde la înmormântarea tatălui său a fost iubitul ei, Dani Oţil, omul care a făcut de toate. A venit primul în ziua înmormântării, a plecat ultimul, la câteva minute bune după partenera sa.

Conform Libertatea.ro, Dani a cărat flori, coroane, tăvile cu mâncare, a supervizat lucrările la groapă, s-a ocupat de rudele îndoliate şi, nu în ultimul rând, a avut grijă de iubita sa, Mihaela, care şi-a ascuns durerea în spatele unor ochelari.

Îmbrăcată în pantaloni negri şi o bluză de voal, Mihaela a înlocuit clasica broboadă neagră de doliu cu o eşarfă pe care şi-a prins-o peste şuviţele vopsite, lăsate pe spate.

Alături de diva de la Monaco au mai fost mama ei, fratele, cumnata, prietena sa Dana Budeanu (cea care s-a ocupat şi de panglicile de doliu ale invitaţilor), dar şi Carmen Voinea şi multe alte rude din Bucureşti şi din Piatra Neamţ.