Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, la un pas de despărțire?

Apropo.ro / 29.06.2012, 14:40
Pentru că Mihaela Rădulescu și Dani Oțil nu au stat prea mult timp împreună la un eveniment monden, a apărut zvonul unei posibile despărțiri. Să fie, oare, adevărat?

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu a fost gazda unui eveniment. Printre invitați s-a aflat și iubitul acesteia, Dani Oțil.

Prezentatorul de la Antena 1 se afla pe acolo mai mult în trecere, pentru că el era în drum spre un meci de fotbal, fiind îmbrăcat potrivit pentru activitatea sportivă, dar nu și pentru evenimentul monden.

Dani Otil

Dani Oțil

Mă duc la fotbal, așa că nu mă fotografiați că intru la rubrica prost îmbrăcați”, a spus Dani Oțil.

Faptul că cei doi au afișat o distanță, că aproape s-au ignorat la eveniment, a făcut ca zvonul unei posibile despărțiri să fie inevitabil.

Speculațiile nu au întarziat să apară, astfel că specialiștii au și analizat cazul și au dat și un verdict în acest caz (dacă există cu adevărat).

Psihologul vedetelor, Ilie Marinescu, a declarat că se poate observa răceala dintre cei doi protagoniști, dar și că nu vor putea rămâne prieteni dacă pun capăt relației lor.

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu

„Câtă vreme Mihaela și Dani au apărut în public împreună, nu poate fi vorba de discreție. Faptul că s-au ignorat când s-au întâlnit în public demonstrează că relația lor nu mai merge. Situația din cadrul cuplului i-a determinat să adopte o poziție de indiferență unul față de celălalt, tocmai pentru a demonstra presei că nu mai sunt împreună. Nu cred că vor rămâne prieteni, limbajul non verbal pe care l-au abordat pune în evidență răceala dintre ei. Dacă rămâneau prieteni, când se vedeau se salutau civilizat. Dar cum relația e probabil stinsă, acum își scot colții, metaforic vorbind”, explică Ilie Marinescu.