Mihaela Radulescu vorbeste despre viata sa, in revista The One

Apropo.ro / 06.01.2009, 08:00
In prezent, Mihaela traieste o poveste de dragoste adolescentina si apreciaza lucrurile simple ca si in trecut.

Prima carte publicata de Mihaela Radulescu, in 2007, cand descoperise recent bucuria de a fi mama, se intituleaza „Despre lucrurile simple„.

In prezent, Mihaela traieste o poveste de dragoste adolescentina si apreciaza la fel de mult lucrurile simple: spala vase, duce gunoiul, da cu mopul in garsoniera iubitului si poarta blugii acestuia la sedinta foto pentru revista The One.

Ce face in prezent: „In general, fac ca voi toti – traiesc o poveste de dragoste, traiesc o meserie, fiindca meseria mea se traieste, nu se practica. Cred ca fac bine. Mi-am ales singura niste drumuri si cred ca le-am ales constient. Nu mai am varsta la care sa zic ca am ales din instinct. Am ales dupa cum simt si sunt foarte impacata cu aceste alegeri, fiindca altfel nu cred ca mi le-as asuma. N-ai cum sa nu fii judecat, etichetat. Toata lumea vrea sa puna etichete, fiindca e mai simplu. Traiesc o perioada de efervescenta mediatica ce depaseste orice imaginatie”.

Despre relatia fiului cu noul iubit: „Nu exista o relatie Ayan-Dani. Exista o relatie Ayan – parintii lui si asa va ramane. Asta nu inseamna ca vreau sa-i ascund ceva copilului meu, dar cand voi considera eu necesar sa-i spun, o sa-i spun varianta care sa-l raneasca cel mai putin. De cele mai multe ori, copiii care trebuie sa faca fata divortului parintilor sunt si mai afectati, fiindca li se prezinta problema ca pe o catastrofa. Or, noi, in situatia asta, ne situam la capitolul parinti civilizati care sunt acolo amandoi odata pentru el, sunt acolo exact in diminetile si noptile in care el are nevoie de noi”.

Mihaela Radulescu

Despre viata ei: „Eu sunt un om foarte concret, fac toate activitatile unei femei normale, sunt capabila sa fac orice din zona asta, dar in acelasi timp am o meserie care presupune ca peste o ora sa nu ma mai recunosti: coafata, machiata, urcata pe tocuri, dupa ce am venit in tenisi si cu blugii lui Dani la sedinta foto”.

Citeste mai multe despre Mihaela Radulescu si vezi mai multe poze incendiare pe site-ul The One.

Mihaela Radulescu

Sursa Foto: The One