Mihaela Rădulescu vorbeşte pentru primă dată despre silicoane!

De: Nicoleta Nicolae / 05.12.2015, 07:00

Mihaela Rădulescu vorbeşte pentru primă dată despre silicoane!
Vedeta a decis să vorbeasca deschis despre motivul pentru care a ales să îşi mărească sânii, aşa că a făcut o postare dedicată acestui subiect.

„Imi vine sa dezbat o treaba de a carei trena m-am plictisit – silicoanele. Adica sanii pusi. Falsi. Caci asta e eticheta pe care ti-o pun pe viata, toti si, mai ales, toate cele care au ramas blocate…in nedumerirea lor. In timp ce te taxeaza ca ai silicoane, uita ca au cele mai oribile culori de par, toate false, de pana si ele au uitat originalul cu care s-au nascut. Ori au unghii false sau doar date cu oja, la fel de false, caci, deh, ne-am nascut nevopsite. Si le-as propune sa nu se mai rada, nici sa se epileze, pe nicaieri, ca sa fie…naturale. Si nici sa nu-si mai taie unghiile sau sa-si puna la loc vreun dinte lipsa, pentru ca e fals !:)

Sa lasam totul asa cum a vrut natura, zic, daca tot ne zgaraie pe creier…doar silicoanele (care nici macar nu mai sunt silicoane, ci implanturi cu ser fiziologic, dar e prea mult sa le dai si explicatii:). Sa nu mai mergem dupa mancare cu cardul, ci cu ghioaga sau arcul, ca sa fim naturali. Si sa nu mai vanam reducerile sau promotiile, ci animalele de prin imprejurimi, ca sa fim naturali smile emoticon. Cumva, doar sanii pusi, cu milioanele pe toata planeta, apar primii in comentarii, de parca ar anunta vreo boala incurabila, vreo catastrofa nucleara..:0.

Ei bine, pentru cei care n-au avut norocul sa puna mana pe vreun san corect implantat, ii anunt ca e la fel de placut, de moale, de natural si ca nu e acolo decat ca sa corecteze o marime prea mica, alteori un san prea lasat sau chiar un san lipsa, dupa vreun cancer. Sigur ca sunt si sani prost pusi, care par amigdale:), sau sani exagerat de mari, care strica toate proportiile, dar sanii frumosi n-ar trebui sa fie un subiect de indignare. Caci, ar trebui sa nu va mai pensati nici sprancenele, sa nu va mai dati cu nicio crema pe fatza sau pe corp , ci sa fiti consecvente cu „naturalul” pe care-l clamati, altfel sunteti…pe langa subiect. Adica bateti campii. De ce mi-am pus implanturi ? Pentru ca …..am putut,:) ceea ce va doresc si voua, dar, mai ales, pentru ca am avut intotdeauna un complex legat de sanii mei, frumosi, dar un pic prea mici fata de umerii lati si alura mea sportiva.

E o alegere personala, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna si pentru care-i multumesc mereu doctorului Stan , un maestru al chirurgiei estetice, care a pus niste mii de sani prin tara asta, de la vedete la persoane necunoscute. Si uite asa, inchei povestea cu un sfat – daca simtiti ca un anume tip de corectie estetica va schimba viata, nu va uitati in gura celor care cred ca ai omorat pe cineva doar pentru ca ai niste implanturi sau ti-ai lipit urechile clapauge de cap:).

E viata voastra, e trupul vostru, e linistea voastra in ecuatie. Nu barfa ieftina si gura sloboda a lumii. Si daca tot am evoluat de la ghioaga si pestera la ….poseta si canapea cu laptop in brate, eu zic sa ne gandim evolutia personala si prin prisma evolutiei stiintei, a medicinei, a tehnologiei. Ca si de-aia aveti telefoane cu touch screen si nu mai bagati degetul in roata telefoanelor cu receptor si fir…. Sau, daca vreti sa dati un exemplu personal si sa luptati impotriva nenorocitelor cu sani „falsi”, pai, asumati-va rolul pana la capat si veniti la vara la Mamaia cu ghiveciul la vedere pe langa slip , cu niste codite la subtiori si fara machiaj, fara pantofi, fara haine, doar cu o piele de animal , vanat personal sau de catre sotul din dotare. Ca atunci, inteleg:), consemnează kudika.ro.